Slå Voice-notifikationer til eller fra

Få notifikationer om dine sms-beskeder, ubesvarede opkald eller talebeskeder.

Få notifikationer i Chrome

Du kan se Chrome-notifikationer for nye sms-beskeder, ubesvarede opkald og transskriberede talebeskeder.

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Foroven kan du se en boks med teksten "voice.google.com vil gerne: Vise notifikationer".
  3. Klik på Tillad.

Få flere oplysninger om, hvordan du giver websites tilladelse til at vise underretninger i Chrome.

Få en mail, når du har et ubesvaret opkald

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Opkald til venstre.
  4. Aktivér Få mailnotifikationer om ubesvarede opkald Til.