Slå Voice-notifikationer til eller fra

Få notifikationer om dine sms-beskeder, ubesvarede opkald eller talebeskeder.

Rediger dine notifikationer

Som standard får du besked, når der er en ny sms-besked, et ubesvaret opkald eller en talebesked i Google Voice-appen.

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger.
  3. Under Beskeder, Opkald eller Talebeskeder skal du trykke på notifikationsindstillingen:
    • Beskedunderretninger
    • Underretninger om ubesvarede opkald
    • Talebeskedsunderretninger
  4. Tryk på Til eller Fra.
  5. Hvis indstillingen er slået Til, skal du angive følgende muligheder:
    • Vigtighed – Tryk, og vælg derefter vigtighedsniveau for underretningen.
    • Lyd – Tryk, vælg en ringetone, og tryk derefter på OK.
    • Vibrer – Slå funktionen til eller fra. Denne funktion er tilgængelig, hvis Vigtighed er angivet til Høj eller Haster.
    • På låseskærmen – Tryk, og vælg derefter det underretningsindhold, der skal vises.
    • Vis underretningscirkel – Slå funktionen til eller fra.
    • Tilsidesæt Forstyr ikke – Slå funktionen til eller fra. Denne funktion er tilgængelig, hvis Vigtighed er angivet til Høj eller Haster.

Få en mail, når du har et ubesvaret opkald

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger.
  3. Aktivér Få mailnotifikationer om ubesvarede opkald under Opkald.