Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Voice-meldingen in- of uitschakelen

Ontvang meldingen over je sms'jes, gemiste gesprekken en voicemail.

Meldingen krijgen in Chrome

Je kunt Chrome-meldingen bekijken voor nieuwe sms-berichten, gemiste gesprekken en voicemailtranscripten.

1. Ga op een computer naar voice.google.com.
  2. Bovenaan ziet u een vak met de tekst 'voice.google.com wil: meldingen weergeven'.
  3. Klik op Toestaan.

Bekijk meer informatie over hoe je websites toestemming geeft om meldingen te tonen in Chrome.

Een e-mail krijgen als je een gesprek mist

1. Ga op een computer naar voice.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen .
  3. Klik links op Gesprekken.
  4. Stel E-mailmeldingen ontvangen voor gemiste gesprekken in op Ingeschakeld .

Gespreksmeldingen krijgen op MacOS

Als je gespreksmeldingen op een Mac wilt krijgen, zet je meldingen aan voor je internetbrowser.

Tip: Als je meldingen aanzet, zorg je dat je de meldingstypen Banner en Melding aanzet.