Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Tjek din telefonsvarer i Google Voice

Du kan aflytte talebeskeder eller læse transskriptioner af talebeskeder.
Vigtigt! Transskriptioner af talebeskeder kan være forkerte eller mangle. Vi arbejder på at forbedre kvaliteten af transskriptioner.

Aflyt eller læs talebeskeder

Vigtigt! Når du åbner en talebesked via en mail, bliver du af sikkerhedsmæssige årsager bedt om at logge ind på Google Voice. Hvis du vil lytte til talebeskeder på en konto, skal du logge ind på Google Voice-kontoen.
  1. Åbn appen Google Voice .
  2. Tryk på Talebeskeder Talebesked nederst på skærmen. Ulæste talebeskeder er med fed skrift.
  3. Tryk på en talebesked.
  4. Vælg en af mulighederne:
    1. Læs transskriptionen af talebeskeden.
    2. Tryk på Afspil for at aflytte en talebesked.
Tip! Hvis der ikke vises en talebesked, kan du tjekke, om den er blevet markeret som spam. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menuefterfulgt af Spam. Du kan også vælge Fjern markering som spam.

Aktivér eller deaktiver transskriptioner af talebeskeder

1. Åbn appen Google Voice
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Indstillinger .
  3. Aktivér eller deaktiver Transskriptioner af talebeskeder.

Få flere oplysninger, hvilke sprog der understøtter transskription af talebeskeder

Adskillige faktorer afgør, hvilket sprog der anvendes til at transskribere talebeskeder i Google Voice og andre Google-produkter. Du kan vælge et foretrukket sprog.

For konti til arbejde og skole transskriberer Google Voice til Google Workspace talebeskeder til følgende sprog:

• Engelsk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Portugisisk
  • Spansk