Je voicemail beluisteren in Google Voice

Luister naar je voicemail of lees een transcriptie van het bericht.

1.  Open de Google Voice-app " ".
  2. Open het tabblad Voicemail Voicemail.
    Ongelezen voicemails worden vetgedrukt weergegeven.
  3. Selecteer een voicemail.
  4. Lees het transcript of tik op Afspelen.

Als u een voicemail niet kunt vinden, is deze wellicht gemarkeerd als spam. Tik linksboven op Menu Menuen dan Spam. Selecteer indien nodig Markeren als spam ongedaan maken

Ondersteunde talen voor voicemailtranscripties

Google Voice gebruikt verschillende factoren om de taal van een voicemailtranscriptie te bepalen, waaronder je voorkeurstaal voor Google-producten.

Voor accounts die door je werk of school worden beheerd, kan Voice voor G Suite een transciptie maken van voicemails in deze talen:

• Engels
  • Deens
  • Nederlands
  • Frans
  • Duits
  • Portugees
  • Spaans