Tjek din telefonsvarer i Google Voice

Aflyt din telefonsvarer, eller læs en transskription af beskeden.

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Åbn fanen Talebeskeder Talebesked. Talebeskeder, du endnu ikke har læst, er med fed.
  3. Vælg en talebesked.
  4. Læs transskriptionen. Tryk på Afspil for at høre talebeskeden.

Hvis du ikke kan finde en talebesked, kan du undersøge, om den er blevet markeret som spam. Åbn menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Spam.

Understøttede sprog til transskription af talebeskeder

Google Voice bruger flere faktorer til at bestemme sproget for transskriptionen af en talebesked, herunder dit foretrukne sprog til Google-produkter.

I forbindelse med konti, der administreres af dit arbejde eller din skole, kan Voice til G Suite transskribere talebeskeder til følgende sprog:

• Engelsk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Portugisisk
  • Spansk