Konfigurer telefoner for at modtage opkald

Dit Google Voice-nummer giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald på voice.google.com eller ved hjælp af Voice-mobilappen. Du kan også tilknytte telefonnumre, du vil modtage opkald på, hvis du ikke svarer via Voice. Opkald til dit Voice-nummer ringer til alle tilknyttede numre, som du vælger at viderestille opkald til.

Hvis du vil modtage notifikationer om indgående opkald på din computer, skal du være logget ind på din Google Voice-konto med browservinduet åbent.

Tilføj et nummer for at foretage og modtage opkald

Du kan bruge et hvilket som helst telefonnummer til at ringe op og modtage opkald samt sende og modtage sms-beskeder via Voice.

1. Åbn appen Voice "" på din Android-enhed.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen "" og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Enheder og tilknyttede numre under Konto.
  4. Tryk på Nye tilknyttede numre.
  5. Angiv telefonnummeret for at tilknytte det.
  6. Voice genererer en 6-cifret kode for at bekræfte dit nummer:
    • Hvis det er et mobilnummer, kan du trykke på Send kode, og så sender Voice koden i en sms til telefonen.
    • Hvis det er et fastnetnummer, kan du trykke på linket Bekræft via telefon og derefter trykke på Ring. Voice ringer til telefonnummeret og oplyser dig om koden.
  7. Angiv koden, og tryk derefter på Bekræft.

Du kan tilknytte op til 6 numre. Hvis du tilknytter et nummer, ringer opkald til dit Voice-nummer også til dine tilknyttede numre. Du kan ikke tilknytte et nummer, der er knyttet til et andet Google Voice-nummer.

Få notifikationer i Gmail
Du kan videresende dine sms-beskeder, ubesvarede opkald og talebeskeder til Gmail.
  1. Åbn appen Voice "" på din Android-enhed.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen "" og derefter Indstillinger.
  3. Du kan vælge at aktivere videresendelse for:
    • Sms-beskeder: Aktivér Videresend beskeder til mail under Beskeder.
    • Opkald: Aktivér Få mailnotifikationer om ubesvarede opkald under Opkald.
    • Talebeskeder: Aktivér Få talebeskeder på mail under Talebeskeder.
Bekræft et nummer, du vil modtage opkald til, igen.
Hvis du ikke bekræfter nummeret igen, fungerer dine tilknyttede numre stadig.
  1. Åbn appen Google Voice "".
  2. Forneden kan du se en besked om, at "Dit tilknyttede nummer er inaktivt". Tryk på Bekræft igen.
  3. Tryk på Bekræft igen ud for dit tilknyttede nummer.
  4. Tryk på Send kode. Du får en sms-besked med en kode.
    • Beskyt dit tilknyttede nummer ved ikke at dele koden med andre personer eller websites.
  5. Angiv koden, og tryk på Bekræft.
  6. Du kan se en bekræftelse. Tryk på Afslut.

Vælg, hvilke enheder du modtager opkald på

Du kan ændre, hvilke enheder der modtager Voice-opkald.

1. Open the Google Voice app "".
  2. At the top left, tap Menu Menuog derefter Settings.
  3. Under Calls, tap Incoming calls.
  4. Under My devices, turn off any devices you don't want to get calls on.

Skift din enheds nummer

Når du konfigurerer Voice, kan du tilknytte din mobilenheds nummer. Voice bruger dette nummer til at foretage opkald, hvis der ikke er en tilgængelig internetforbindelse. Hvis du ikke har tilknyttet din enheds nummer under konfigurationen, kan du tilknytte det senere.

1. Open the Google Voice app "".
  2. At the top left, tap Menu Menuog derefter Settings.
  3. Under Account, tap Devices and linked numbers.
  4. Under This device, tap Set device number (Android) or Change device number (iOS).
  5. Choose one of these options:
    • Your device’s number: Voice links to your mobile device.
    • No number: Voice isn't linked to a device number.
    • New linked number: Voice links to a new number you enter. Voice verifies the number before linking.
  6. Tap Save.

Fjern et tilknyttet nummer

Du kan når som helst fjerne et tilknyttet nummer.

1. Open the Voice app "".
  2. At the top left, tap Menu "" og derefter Settings.
  3. Under Account, tap Devices and linked numbers.
  4. Next to the linked number, tap Remove Fjern.
  5. To confirm, tap Delete.