Konfigurer din telefon til at foretage og modtage Google Voice-opkald

Dit Google Voice-nummer giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald på voice.google.com eller i Voice-appen. Du kan også tilknytte telefonnumre, du vil modtage opkald til, hvis du ikke svarer ved via Google Voice. Opkald til dit Google Voice-nummer ringer til tilknyttede numre, hvor du viderestiller opkald.

Tilføj et nummer for at foretage og modtage opkald og sms-beskeder

1. Åbn appen Voice "".
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen ""og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Enheder og numre under "Konto".
  4. Tryk på Nyt tilknyttet nummer.
  5. Angiv telefonnummeret for at tilknytte det.
  6. Google Voice sender dig en bekræftelseskode.
    • Sådan bekræfter du et mobilnummer: Tryk på Send kode. Google Voice sender koden i en sms.
    • Sådan bekræfter du en fastnettelefon: Tryk på Bekræft via telefon og derefter Ring. Google Voice ringer til telefonnummeret og oplyser dig om koden.
  7. Angiv koden og derefter Tryk på Bekræft.

Tips!

• Du kan tilknytte op til 6 numre. Du kan ikke tilknytte et nummer, der allerede er knyttet til et Google Voice-nummer.
  • Opkald til dit Google Voice-nummer ringer også til dit tilknyttede nummer.

Få notifikationer i Gmail
  1. Åbn appen Voice "" for at viderestille sms-beskeder, ubesvarede opkald og talebeskeder til Gmail.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen ""og derefter Indstillinger.
  3. Slå viderestilling til:
    • Beskeder: Aktivér Videresend beskeder til mail.
    • Opkald: Aktivér Få mailnotifikationer om ubesvarede opkald.
    • Talebeskeder: Aktivér Få talebeskeder via mail.
Bekræft et nummer, du vil modtage opkald til, igen
  1. Åbn appen Voice "".
  2. Forneden kan du se en besked med teksten "Dit tilknyttede nummer er inaktivt". Tryk på Bekræft igen.
  3. Tryk på Bekræft igen ud for dit tilknyttede nummer.
  4. Tryk på Send kode. Google Voice sender koden i en sms.
    • Undlad at dele koden med andre personer eller websites.
    • Hvis du ikke har mulighed for at sende koden, udføres dette trin og følgende trin automatisk på din enhed.
  5. Angiv koden og derefter Tryk på Bekræft.
  6. Du får en bekræftelse. Tryk på Afslut.

Tip! Hvis du ikke bekræfter nummeret igen, fungerer dine andre tilknyttede numre stadig.

Vælg, hvilke enheder du modtager opkald på

1. Åbn appen Voice "".
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menuog derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Viderestilling af opkald under "Opkald".
  4. Under "Mine enheder" kan du deaktivere de enheder, du ikke vil modtage opkald til.

Skift din enheds nummer

Vigtigt! Google Voice bruger dit tilknyttede nummer til at foretage opkald, hvis der ikke er en tilgængelig internetforbindelse. Hvis du ikke har tilknyttet din enheds nummer under konfigurationen, kan du tilknytte det senere.

1. Åbn appen Voice "".
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menuog derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Enheder og tilknyttede numre under "Konto".
  4. Tryk på Skift enhedsnummer under "Denne enhed".
  5. Vælg en mulighed:
    • Din enheds nummer: Google Voice tilknyttes din mobilenhed.
    • Intet nummer: Google Voice er ikke tilknyttet et enhedsnummer.
    • Nyt tilknyttet nummer: Google Voice tilknyttes et nyt nummer, du angiver. Google Voice bekræfter nummeret, før det tilknyttes.
  6. Tryk på Gem.

Fjern et tilknyttet nummer

1. Åbn appen Voice "".
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen ""og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Enheder og numre under "Konto".
  4. Ud for det tilknyttede nummer skal du trykke på Fjern Fjernog derefter Fjern.