Konfigurer telefoner for at modtage opkald

Dit Google Voice-nummer giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald på voice.google.com eller ved hjælp af Voice-mobilappen. Du kan også tilknytte telefonnumre, du vil modtage opkald til, hvis du ikke svarer fra Voice. Opkald til dit Voice-nummer ringer til alle tilknyttede numre, som du vælger at viderestille opkald til.

Tilføj et nummer, du vil modtage opkald til

Du kan konfigurere et hvilket som helst telefonnummer til at modtage dine opkald og sms-beskeder fra Voice.

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger.
  3. Tryk på Enheder og tilknyttede numre under Konto.
  4. Tryk på Nye tilknyttede numre.
  5. Angiv telefonnummeret for at tilknytte det.
  6. Voice genererer en 6-cifret kode for at bekræfte dit nummer:
    • Hvis det er et mobilnummer, kan du trykke på Send kode, og så sender Voice koden i en sms til telefonen.
    • Hvis det er et fastnetnummer, kan du trykke på linket Bekræft via telefon og derefter trykke på Ring. Voice ringer til telefonnummeret og oplyser dig om koden.
  7. Angiv koden, og tryk derefter på Bekræft.

Du kan tilknytte op til 6 numre. Hvis du tilknytter et nummer, ringer opkald til dit Voice-nummer også til dine tilknyttede numre.

Få notifikationer i Gmail
Du kan videresende dine sms-beskeder, ubesvarede opkald og talebeskeder til Gmail.
  1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger.
  3. Du kan vælge at aktivere videresendelse for:
    • Sms-beskeder: Aktivér Videresend beskeder til mail under Beskeder.
    • Opkald: Aktivér Få mailnotifikationer om ubesvarede opkald under Opkald.
    • Talebeskeder: Aktivér Få talebeskeder på mail under Talebeskeder.
Bekræft et nummer, du vil modtage opkald til, igen.
Hvis du ikke bekræfter nummeret igen, fungerer dine tilknyttede numre stadig.
  1. Åbn appen Google Voice Google Voice.
  2. Forneden kan du se en besked om, at "Dit tilknyttede nummer er inaktivt". Tryk på Bekræft igen.
  3. Tryk på Bekræft igen ud for dit tilknyttede nummer.
  4. Tryk på Send kode. Du får en sms-besked med en kode.
    • Beskyt dit tilknyttede nummer ved ikke at dele koden med andre personer eller websites.
  5. Angiv koden, og tryk på Bekræft.
  6. Du kan se en bekræftelse. Tryk på Afslut.

Skift, hvor du modtager opkald

Du kan ændre, hvilke enheder der modtager Voice-opkald.

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger.
  3. Tryk på Indgående opkald under opkald.
  4. Under Mine enheder kan du deaktivere de enheder, du ikke vil modtage opkald til.

Skift din enheds nummer

Når du konfigurerer Voice, kan du tilknytte din mobilenheds nummer. Voice bruger dette nummer til at foretage opkald, hvis der ikke er en tilgængelig internetforbindelse. Hvis du ikke har tilknyttet din enheds nummer under konfigurationen, kan du tilknytte det senere.

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger.
  3. Tryk på Enheder og tilknyttede numre under Konto.
  4. Tryk på Angiv enhedsnummer under Denne enhed.
  5. Vælg en af disse muligheder:
    • Din enheds nummer: Voice tilknyttes din enheds nummer.
    • Intet nummer – Voice er ikke tilknyttet et enhedsnummer.
    • Nyt tilknyttet nummer – Voice tilknyttes et nyt nummer, du angiver. Voice bekræfter nummeret inden tilknytningen.
  6. Klik på Gem.

Fjern et tilknyttet nummer

Du kan når som helst fjerne et tilknyttet nummer.

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger.
  3. Tryk på Enheder og tilknyttede numre under Konto.
  4. Tryk på Fjern Fjern ud for det tilknyttede nummer.
  5. Tryk på Slet for at bekræfte.