Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Konfigurer din telefon til at foretage og modtage Google Voice-opkald

Dit Google Voice-nummer giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald på voice.google.com eller i Voice-appen. Du kan også tilknytte telefonnumre, du vil viderestille opkald til, hvis du ikke vil svare via Google Voice. Når viderestilling af opkald er konfigureret, vil opkald til dit Google Voice-nummer ringe til dine tilknyttede telefoner.
Viderestilling af opkald fra dit Google Voice-nummer til et automatiseret system understøttes ikke.
Tilmeld dig Google Workspace for at bruge en automatisk assistent, hvis du vil viderestille opkald til et automatiseret system. Få flere oplysninger
Bemærk! Funktionen til tilknyttede numre er ikke tilgængelig for SIP Link-brugere. Kontakt din it-administrator, hvis du ikke er sikker på, om du er SIP Link-bruger.

Tilføj et nummer for at foretage og modtage opkald og sms-beskeder

1. Åbn appen Voice .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menuog så Indstillinger.
  3. Tryk på Enheder og numre under "Konto".
  4. Tryk på Nyt tilknyttet nummer.
  5. Angiv telefonnummeret for at tilknytte det.
  6. Google Voice genererer en 6-cifret kode for at bekræfte dit nummer:
    • Hvis det er et mobilnummer, skal du trykke på Send kode. Google Voice sender koden i en sms.
    • Hvis det er et fastnetnummer, skal du trykke på Bekræft via telefon og såRing. Google Voice ringer til telefonnummeret og oplyser dig om koden.
  7. Angiv koden og så Tryk på Bekræft.

Tips!

• Du kan tilknytte op til 6 numre. Du kan ikke tilknytte et nummer, der allerede er knyttet til et Google Voice-nummer.
  • Opkald til dit Google Voice-nummer ringer også til dit tilknyttede nummer.
Få notifikationer i Gmail
  1. Åbn appen Voice .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menuog så Indstillinger.
  3. Aktivér viderestilling:
  • Sms-beskeder: Aktivér Videresend beskeder til mail under "Beskeder".
  • Opkald: Aktivér Få mailnotifikationer om ubesvarede opkald under "Opkald".
  • Talebeskeder: Aktivér Få talebeskeder på mail under "Talebeskeder".

Bekræft et nummer, du vil modtage opkald til, igen

1. Åbn appen Voice .
  2. Forneden kan du se en besked med teksten "Dit tilknyttede nummer er inaktivt". Tryk på Bekræft igen.
  3. Tryk på Bekræft igen ud for dit tilknyttede nummer.
  4. Tryk på Send kode. Du får en sms-besked med en kode.
    • Undlad at dele koden med andre personer eller websites.
  5. Angiv koden og så Tryk på Bekræft.
  6. Du får en bekræftelse. Tryk på Afslut.

Vælg, hvilke enheder du modtager opkald på

1. Åbn appen Voice .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menuefterfulgt af Indstillinger.
  3. Slå Indgående opkald til under "Opkald".
  4. Under "Mine enheder" kan du deaktivere de enheder, du ikke vil modtage opkald på.

Skift din enheds nummer

Vigtigt! Google Voice bruger dit tilknyttede nummer til at foretage opkald, hvis der ikke er en tilgængelig internetforbindelse. Hvis du ikke har tilknyttet din enheds nummer under konfigurationen, kan du tilknytte det senere.

1. Åbn appen Voice .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Enheder og numre under "Konto".
  4. Tryk på Skift enhedsnummer under "Denne enhed".
  5. Vælg en af disse valgmuligheder:
    • Din enheds nummer: Voice tilknyttes din mobilenhed.
    • Intet nummer: Voice er ikke tilknyttet et enhedsnummer.
    • Nyt tilknyttet nummer: Voice tilknyttes et nyt nummer, du angiver. Google Voice bekræfter nummeret inden tilknytningen.
  6. Tryk på Gem.

Fjern et tilknyttet nummer

1. Åbn appen Voice .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Enheder og numre under "Konto".
  4. Ud for det tilknyttede nummer skal du trykke på Fjern Fjernog derefter Fjern.

Brug ventende opkald

I Google Voice kan du have 2 opkald ad gangen og nemt skifte mellem dem. Når du modtager et nyt opkald, kan du:
  • Afvise det nye opkald.
  • Sætte det igangværende opkald på hold og besvare det nye opkald.
Når du er i andet opkald, kan du også foretage et nyt opkald. Dit igangværende opkald bliver sat på hold.