Je Voice-nummer verwijderen

Deze functie is niet beschikbaar voor Voice voor Google Workspace-accounts die worden beheerd door uw werk of school. Meer informatie over accounttypen voor Google Voice

Als je Google Voice niet meer wilt gebruiken, kun je het nummer verwijderen.

In plaats van je Voice-nummer te verwijderen, kun je je nummer overzetten uit Google Voice.

Voordat je verwijdert

Wat je niet kunt verwijderen:

Wat er met je nummer gebeurt:

• Nadat je je Voice-nummer hebt verwijderd, kun je je Voice-nummer binnen negentig dagen terugkrijgen. Klik linksboven op Menu "" and then Verouderde Google Voice. Klik aan de linkerkant op Krijg je oude nummer terug. Voeg een gelinkt nummer toe.
  • Na negentig dagen kan het nummer aan iemand anders zijn toegewezen.

Je nummer verwijderen

1. Ga op je computer naar voice.google.com.
  2. Klik linksboven op Menu "" and then Instellingen.
  3. Schakel Google Voicemail uit voor elk gekoppeld nummer.
    1. Klik aan de linkerkant op Voicemail.
    2. Vink naast je gekoppelde nummer het selectievakje naast Voicemail als sms ontvangen uit.
  4. Klik aan de linkerkant op Account.
  5. Klik onder je Google Voice-nummer op Verwijderen. Google Voice ziet er wat anders uit, maar je zit nog steeds goed.
  6. Klik naast je Google Voice-nummer op Verwijderen.
  7. Klik op Doorgaan om te bevestigen. Je Google Voice-nummer wordt verwijderd.