Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Slet dit Google Voice-nummer

Hvis du vælger at afbryde Google Voice, kan du slette dit nummer. Du kan også portere dit nummer ud af Google Voice eller overføre dit nummer til en anden Google Voice-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du porterer eller overfører dit personlige nummer.
Vigtigt! Denne funktion fungerer forskelligt, afhængigt af hvilken type konto du har. Få flere oplysninger om Google Voice-kontotyper.

Slet dit Google Voice-nummer

Vigtigt! Når du har slettet dit Google Voice-nummer, kan du kun gøre krav på det igen inden for 90 dage.
  1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Log ind med den Google-konto, du brugte til at registrere dit nummer.
  3. Klik på Indstillinger øverst i højre hjørne.
  4. Klik på Konto til venstre.
  5. Find det nummer, du vil slette, under "Google Voice-nummer".
  6. Klik på Slet og derefter Slet nummer.

Gør krav på dit Google Voice-nummer igen

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Log ind med den Google-konto, du brugte til at slette dit nummer.
  3. Klik på Indstillinger øverst i højre hjørne.
  4. Klik på Konto til venstre.
  5. Klik på Få et nummer, når du ser meddelelsen "Du har ikke et Google Voice-nummer".
  6. Find det nummer, du vil gøre krav på igen.
  7. Klik på Gør krav på dette nummer igen.
  8. Følg vejledningen på skærmen for at bekræfte dit nummer.