Slet dit Voice-nummer

Denne funktion er ikke tilgængelig for Voice til G Suite-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole. Få flere oplysninger

Hvis du vil stoppe med at bruge Google Voice, kan du slette dit nummer.

I stedet for at slette dit Voice-nummer kan du overføre dit nummer ud af Google Voice.

Før du sletter

Hvad du ikke kan slette:

Hvad der sker med dit nummer:

• Når du har slettet dit Voice-nummer, har du 90 dage til at få dit Voice-nummer tilbage. Klik på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Forældet version af Google Voice. Klik på Få dit gamle nummer tilbage i venstre side. Tilføj et tilknyttet nummer.
  • Efter 90 dage kan nummeret eventuelt tildeles en anden person.

Slet dit nummer

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger.
  3. Deaktiver Google-telefonsvareren for hvert tilknyttet nummer:
    1. Klik på Telefonsvarer til venstre.
    2. Find afkrydsningsfeltet ud for dit tilknyttede nummer, og fjern markeringen ud for Få talebeskeder på sms.
  4. Klik på Konto til venstre.
  5. Klik på Slet under dit Google Voice-nummer. Google Voice ser anderledes ud, men du er havnet det rigtige sted.
  6. Klik på Slet ud for ​​dit Google Voice-nummer.
  7. Klik på Fortsæt for at bekræfte. Dit Google Voice-nummer slettes.