Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Söka i historiken efter specifika uppgifter

När du söker igenom historiken för samtal, sms eller röstbrevlådan kan du få mer exakta resultat.

Använd ett eller flera av kommandona nedan när du söker på webbplatsen för Google Voice eller i Google Voice-appen.

Söka efter person

• from:
    • Används med någons namn eller telefonnummer för att hitta samtal, sms eller röstmeddelanden som du har fått från personen.
    • Exempel: from:therese svensson visar alla samtal och meddelanden från Therese Svensson.
  • to:
    • Används med någons namn eller telefonnummer för att hitta samtal eller sms du har skickat till personen.
    • Exempel: to:070-123-4567 visar alla samtal och meddelanden till numret 070-123-4567.
  • with:
    • Används med någons namn eller telefonnummer för att hitta samtal, sms eller röstmeddelanden som du har skickat till eller tagit emot från personen.
    • Exempel: with:therese visar alla samtal eller meddelanden till eller från Therese.
  • num:
    • Används med någons telefonnummer för att hitta samtal, sms eller röstmeddelanden som du har skickat till eller tagit emot från personen.
    • Exempel: num:070-123-4567 visar alla samtal och meddelanden till och från numret 070-123-4567.

Söka efter datum

• before:ÅÅÅÅ-MM-DD
    • Hittar samtal, sms eller röstmeddelanden som skickats eller tagits emot före det angivna datumet.
    • Exempel: before:2015-11-6 visar alla samtal eller meddelanden som skickats eller tagits emot före 6 november 2015.
  • after:ÅÅÅÅ-MM-DD
    • Hittar samtal, sms eller röstmeddelanden som skickats till eller tagits emot efter det angivna datumet.
    • Exempel: after:2015-11-6 visar alla samtal eller meddelanden som skickats eller tagits emot efter 6 november 2015.

Söka efter mapp

• in:inbox
    • Hittar samtal, sms eller röstmeddelanden i inkorgen.
    • Exempel: in:inbox from:micke visar alla samtal och meddelanden från Micke i inkorgen.
  • in:sms
    • Hittar sms.
    • Exempel: in:sms from:micke visar alla sms från Micke.
  • in:voicemail
    • Hittar röstmeddelanden.
    • Exempel: in:voicemail from:micke visar alla röstmeddelanden från Micke.
  • in:unread
    • Hittar samtal, sms eller röstmeddelanden som är nya eller olästa.
    • Exempel: in:unread from:micke visar alla nya eller olästa samtal och meddelanden från Micke.
  • in:trash
    • Hittar samtal, sms eller röstmeddelanden i papperskorgen.
    • Exempel: in:trash from:micke visar alla borttagna samtal och meddelanden från Micke.

Söka efter sökord

• message:
    • Hittar sms eller röstmeddelanden med ett sökord i meddelandet.
    • Exempel: message:stockholm till:070-123-4567 visar alla meddelanden till numret 070-123-4567 där Stockholm nämns.