Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Søg i din historik ved hjælp af specifikke oplysninger

Når du søger i din historik for opkald, sms-beskeder eller talebeskeder, ka du få mere præcise resultater.

Brug en eller flere af nedenstående kommandoer i en søgning på Google Voice-websitet eller i Google Voice-appen.

Søg efter person

• from:
    • Brug den med en persons navn eller telefonnummer for at finde de opkald, sms-beskeder eller talebeskeder, du har fået eller modtaget fra vedkommende.
    • Eksempel: from:theresa smith: Alle opkald og beskeder fra Theresa Smith
  • to:
    • Brug den med en persons navn eller telefonnummer for at finde de opkald eller sms-beskeder, du har sendt til vedkommende.
    • Eksempel: to:555-555-5555: Alle opkald og beskeder til nummeret 555-555-5555
  • with:
    • Brug den med en persons navn eller telefonnummer for at finde de opkald, sms-beskeder eller talebeskeder, du har sendt til, fået eller modtaget fra vedkommende.
    • Eksempel: with:theresa: Alle opkald og beskeder til eller fra Theresa
  • num:
    • Brug den med en persons telefonnummer for at finde de opkald eller talebeskeder, du har sendt eller modtaget fra vedkommende.
    • Eksempel: num:555-555-5555: Alle opkald og beskeder til eller fra nummeret 555-555-5555

Søg efter dato

• before:ÅÅÅÅ-MM-DD
    • Find opkald, sms-beskeder eller talebeskeder, der er sendt eller modtaget før den pågældende dato.
    • Eksempel: before:2015-11-6: Alle opkald og beskeder, der er sendt eller modtaget før den 6. november 2015
  • after:ÅÅÅÅ-MM-DD
    • Find opkald, sms-beskeder eller talebeskeder, der er sendt eller modtaget efter den pågældende dato.
    • Eksempel: after:2015-11-6: Alle opkald og beskeder, der er sendt eller modtaget efter den 6. november 2015

Søg efter mappe

• in:inbox
    • Find opkald, sms-beskeder eller talebeskeder i din indbakke.
    • Eksempel: in:inbox from:mike: Alle opkald og beskeder fra Mike i din indbakke
  • in:sms
    • Find sms-beskeder.
    • Eksempel: in:sms from:mike: Alle sms-beskeder fra Mike
  • in:voicemail
    • Find talebeskeder.
    • Eksempel: in:voicemail from:mike: Alle talebeskeder fra Mike
  • in:unread
    • Find opkald, sms-beskeder eller talebeskeder, der er nye eller ulæste.
    • Eksempel: in:unread from:mike: Alle nye eller ulæste opkald og beskeder fra Mike
  • in:trash
    • Find opkald, sms-beskeder eller talebeskeder i din papirkurv.
    • Eksempel: in:trash from:mike: Alle slettede opkald og beskeder fra Mike

Søg efter søgeord

• message:
    • Find sms-beskeder eller talebeskeder ved hjælp af et søgeord i beskeden.
    • Eksempel: message:seattle to:555-555-5555: Alle beskeder til nummeret 555-555-5555 med ordet "Seattle"