Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Specifieke gegevens opzoeken in je geschiedenis

Je kunt in de oproep-, sms- en voicemailgeschiedenis naar specifieke gegevens zoeken voor relevantere resultaten.

Gebruik een of meer van de onderstaande opdrachten wanneer je zoekt op de Google Voice-website of in de Google Voice-app.

Zoeken op basis van mensen

• from: (van:)
    • Gebruik deze opdracht in combinatie met iemands naam of telefoonnummer om de gesprekken, sms'jes en voicemails te vinden die je van die persoon hebt ontvangen.
    • Voorbeeld: gebruik from:theresa smith voor alle oproepen en berichten van Theresa Smith.
  • to: (aan:)
    • Gebruik deze opdracht in combinatie met iemands naam of telefoonnummer om de gesprekken, sms'jes en voicemails te vinden die je naar die persoon hebt gestuurd.
    • Voorbeeld: gebruik to:555-555-5555 voor alle gesprekken en berichten naar het nummer 555-555-5555.
  • with: (met:)
    • Gebruik deze opdracht in combinatie met iemands naam of telefoonnummer om de gesprekken, sms'jes en voicemails te vinden die je naar die persoon hebt gestuurd en die je van die persoon hebt ontvangen.
    • Voorbeeld: gebruik with:theresa voor alle gesprekken en berichten van en aan Theresa
  • num:
    • Gebruik deze opdracht in combinatie met iemands telefoonnummer om de gesprekken, sms'jes en voicemails te vinden die je naar die persoon hebt gestuurd en die je van die persoon hebt ontvangen.
    • Voorbeeld: gebruik num:555-555-5555 voor alle gesprekken en berichten van en aan het nummer 555-555-5555

Zoeken op basis van datum

• before:JJJJ-MM-DD (voor:JJJJ-MM-DD)
    • Zoek naar gesprekken, sms'jes en voicemails die vóór de specifieke datum zijn verzonden of ontvangen.
    • Voorbeeld: gebruik before:2015-11-6 voor alle gesprekken en berichten die je vóór 6 november 2015 hebt verzonden of ontvangen
  • after:JJJJ-MM-DD (na:JJJJ-MM-DD)
    • Zoek naar gesprekken, sms'jes en voicemails die na de specifieke datum zijn verzonden of ontvangen.
    • Voorbeeld: gebruik after:2015-11-6 voor alle gesprekken en berichten die je na 6 november 2015 hebt verzonden of ontvangen

Zoeken op basis van map

• in:inbox
    • Zoek naar gesprekken, sms'jes en voicemails in je inbox.
    • Voorbeeld: gebruik in:inbox from:martin voor alle oproepen en berichten van Martin in je inbox
  • in:sms
    • Zoek naar sms'jes.
    • Voorbeeld: gebruik in:sms from:martin voor alle sms'jes van Martin
  • in:voicemail
    • Zoek naar voicemails.
    • Voorbeeld: gebruik in:voicemail from:martin voor alle voicemailberichten van Martin
  • in:unread (in:ongelezen)
    • Zoek naar nieuwe en ongelezen gesprekken, sms'jes en voicemails.
    • Voorbeeld: gebruik in:unread from:martin voor alle nieuwe en ongelezen gesprekken en berichten van Martin
  • in:trash (in:prullenbak)
    • Zoek naar gesprekken, sms'jes en voicemails in je prullenbak.
    • Voorbeeld: gebruik in:trash from:martin voor alle verwijderde oproepen en berichten van Martin

Zoeken op basis van zoekwoord

• message: (bericht:)
    • Zoek naar sms'jes of voicemails waarin een bepaald zoekwoord voorkomt.
    • Voorbeeld: gebruik message:seattle to:555-555-5555 voor alle berichten aan het nummer 555-555-5555 waarin 'seattle' wordt genoemd