Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Søg i din historik ved hjælp af specifikke oplysninger

Når du søger i din historik for opkald, sms-beskeder eller talebeskeder, ka du få mere præcise resultater.

Brug en eller flere af nedenstående kommandoer i en søgning på Google Voice-websitet eller i Google Voice-appen.

Søg efter person

• from:
    • Brug den med en persons navn eller telefonnummer for at finde de opkald, sms-beskeder eller talebeskeder, du har fået eller modtaget fra vedkommende.
    • Eksempel: from:theresa smith: Alle opkald og beskeder fra Theresa Smith
  • to:
    • Brug den med en persons navn eller telefonnummer for at finde de opkald eller sms-beskeder, du har sendt til vedkommende.
    • Eksempel: to:555-555-5555: Alle opkald og beskeder til nummeret 555-555-5555
  • with:
    • Brug den med en persons navn eller telefonnummer for at finde de opkald, sms-beskeder eller talebeskeder, du har sendt til, fået eller modtaget fra vedkommende.
    • Eksempel: with:theresa: Alle opkald og beskeder til eller fra Theresa
  • num:
    • Brug den med en persons telefonnummer for at finde de opkald eller talebeskeder, du har sendt eller modtaget fra vedkommende.
    • Eksempel: num:555-555-5555: Alle opkald og beskeder til eller fra nummeret 555-555-5555

Søg efter dato

• before:ÅÅÅÅ-MM-DD
    • Find opkald, sms-beskeder eller talebeskeder, der er sendt eller modtaget før den pågældende dato.
    • Eksempel: before:2015-11-6: Alle opkald og beskeder, der er sendt eller modtaget før den 6. november 2015
  • after:ÅÅÅÅ-MM-DD
    • Find opkald, sms-beskeder eller talebeskeder, der er sendt eller modtaget efter den pågældende dato.
    • Eksempel: after:2015-11-6: Alle opkald og beskeder, der er sendt eller modtaget efter den 6. november 2015

Søg efter mappe

• in:inbox
    • Find opkald, sms-beskeder eller talebeskeder i din indbakke.
    • Eksempel: in:inbox from:mike: Alle opkald og beskeder fra Mike i din indbakke
  • in:sms
    • Find sms-beskeder.
    • Eksempel: in:sms from:mike: Alle sms-beskeder fra Mike
  • in:voicemail
    • Find talebeskeder.
    • Eksempel: in:voicemail from:mike: Alle talebeskeder fra Mike
  • in:unread
    • Find opkald, sms-beskeder eller talebeskeder, der er nye eller ulæste.
    • Eksempel: in:unread from:mike: Alle nye eller ulæste opkald og beskeder fra Mike
  • in:trash
    • Find opkald, sms-beskeder eller talebeskeder i din papirkurv.
    • Eksempel: in:trash from:mike: Alle slettede opkald og beskeder fra Mike

Søg efter søgeord

• message:
    • Find sms-beskeder eller talebeskeder ved hjælp af et søgeord i beskeden.
    • Eksempel: message:seattle to:555-555-5555: Alle beskeder til nummeret 555-555-5555 med ordet "Seattle"