Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Arkivera eller radera meddelanden, samtal eller röstmeddelanden

Du kan dölja meddelanden och konversationer eller radera dem från Google Voice.

För Voice for Google Workspace-konton som hanteras av ditt arbete eller din skola är sms enbart tillgängliga i USA.

Arkivera sms-konversationer, samtal eller röstmeddelanden

Du kan arkivera en sms-konversation, ett samtal eller ett röstmeddelande från Google Voice-inkorgen utan att objektet raderas. Om någon svarar på en konversation som du har arkiverat visas meddelandena i inkorgen.

1. Öppna Voice-appen .
  2. Längst ned trycker du på Meddelanden Fliken Meddelanden, Samtal Fliken Samtal eller Röstbrevlåda Fliken Röstbrevlåda.
  3. Tryck länge på konversationen, samtalet eller röstmeddelandet du vill arkivera.
    Valfritt: Om du vill dölja flera objekt trycker du länge på den första konversationen, det första samtalet eller det första röstmeddelandet och markerar sedan flera objekt.
  4. I det övre högra hörnet trycker du på Arkiv Arkiv.

Återställa arkiverade sms-konversationer, samtal eller röstmeddelanden

1. Öppna Voice-appen .
  2. Tryck på Meny  följt av Arkivera Arkiv längst upp till vänster.
  3. Tryck länge på konversationen, samtalet eller röstmeddelandet du vill återställa.
    Valfritt: Om du vill återställa flera arkiverade objekt trycker du länge på den första konversationen, det första samtalet eller det första röstmeddelandet och markerar sedan flera objekt.
  4.   Tryck på Återställ konversationer Arkiv uppe till höger.

Radera en sms-konversation, ett samtal eller ett röstmeddelande

När du har raderat en sms-konversation, ett samtal eller ett röstmeddelande från Google Voice kan du inte få åtkomst till objektet igen. Objektet kan lagras på dina enheter eller på de enheter som du har kontaktat.

1. Öppna Voice-appen .
  2. Längst ned trycker du på Meddelanden Fliken Meddelanden, Samtal Fliken Samtal eller Röstbrevlåda Fliken Röstbrevlåda.
  3. Tryck på en konversation, ett samtal eller ett röstmeddelande för att markera det följt av Fler alternativ Mer.
    Valfritt: Om du vill radera flera objekt trycker du länge på den första konversationen, det första samtalet eller det första röstmeddelandet och trycker sedan på flera objekt.
  4. Tryck på Radera Radera följt av Tryck på rutan bredvid Jag förstår följt av  Radera.

Radera enskilda sms

När du har raderat ett sms från Google Voice kan du inte få åtkomst till det igen. Det kan lagras på dina enheter eller enheter som du har skickat meddelanden till.

1. Öppna Voice-appen .
  2. Längst ned trycker du på Meddelanden Fliken Meddelanden.
  3. Tryck på konversationen.
  4. Tryck länge på det meddelande du vill radera.
    Valfritt: Om du vill radera flera meddelanden trycker du länge på det första meddelandet och trycker sedan på fler meddelanden.
  5. Tryck på Radera Radera uppe till höger.
  6. Tryck på Radera för att bekräfta.

Viktigt! Om du använder ett Google Voice-konto för jobbet eller skolan har du kanske inte denna funktion.

Radera samtalshistorik

Du kan radera alla samtal i samtalshistoriken samtidigt.

1. Öppna Voice-appen .
  2. Tryck på Meny Mer följt av Inställningar längst upp till vänster.
  3. Tryck på Ta bort vid Ta bort samtalshistorik.
  4. Tryck på rutan bredvid Jag förstår och godkänner.
  5. Tryck på Ta bort.

Viktigt!

• Om du raderar samtalshistoriken försvinner alla tidigare samtal. Det kan ta upp till två dagar att slutföra.
  • Om du använder Voice-appen på telefonen eller datorn kan du behöva starta om appen för att se din uppdaterade samtalshistorik.
  • Samtalsuppgifter kan lagras i faktureringssyften, enligt rättsliga krav, på begäran av Workspace-administratörer eller på andra sätt som beskrivs i användarvillkoren för Google Voice.