Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Hantera samtalstillgänglighet i Google Voice

När du väljer mellan alternativ i Google Voice kan du enkelt hantera din tillgänglighet för inkommande samtal.

Använd inställningen Stör ej för att hantera samtal

Om du vill vidarebefordra alla inkommande samtal till röstbrevlådan kan du aktivera inställningen Stör ej.

Du kan komma åt inställningen så här:

• I telefonen: Öppna menyn uppe till vänster och tryck på menyn Meny.
  • På datorn: Gå högst upp på sidan i Google Voice.

Visa din samtalstillgänglighet baserat på ditt schema

Du kan automatiskt aktivera Stör ej baserat på ditt schema i Google Kalender. Du kan aktivera ett eller båda av följande alternativ:

• Utanför arbetstid: Stör ej inaktiveras automatiskt utanför din arbetstid.
  • När du är frånvarande: Stör ej inaktiveras automatiskt när du är på kontoret.

Visa uppringningsgruppens tillgänglighet för samtal

Om du aktiverar inställningen Stör ej vidarekopplas inkommande samtal till uppringningsgruppen till nästa tillgängliga medlem.

Om du är med i en eller flera uppringningsgrupper kan du selektivt blockera samtal till din direktlinje, enskilda uppringningsgrupper eller båda.

Om du vill blockera samtal till din direktlinje, specifika uppringningsgrupper eller båda kan du få åtkomst till inställningarna här:

• I telefonen: Öppna menyn uppe till vänster och tryck på menyn Meny.
  • På datorn: Gå högst upp på sidan i Google Voice.