Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Beschikbaarheid voor gesprekken beheren in Google Voice

Je kunt je beschikbaarheid voor inkomende gesprekken makkelijk beheren via de opties in Google Voice.

De instelling Niet storen gebruiken om gesprekken te beheren

Als je alle inkomende gesprekken wilt doorschakelen naar de voicemail, zet je de instelling Niet storen aan.

Zo open je de instelling:

• Mobiel apparaat: Ga naar het menu linksboven en tik op Menu Menu.
  • Computer: Ga naar boven op de pagina van Google Voice.

Beschikbaarheid voor gesprekken tonen op basis van je planning

Je kunt instellen dat Niet storen automatisch wordt aangezet op basis van je Google Agenda-planning. Je kunt een of beide van de volgende opties aanzetten:

• Als het buiten je werktijden is: Niet storen wordt automatisch uitgezet binnen je werktijden.
  • Als je afwezig bent: Niet storen wordt automatisch uitgezet als je op kantoor bent.

Je beschikbaarheid voor belgroepen tonen

Als je de instelling Niet storen aanzet, worden inkomende gesprekken naar je belgroep doorgeschakeld naar het volgende beschikbare lid.

Als je bij een of meer belgroepen hoort, kun je selectief gesprekken naar je directe lijn, individuele belgroepen of beide blokkeren.

Zo open je de instellingen om gesprekken naar je directe lijn, specifieke belgroepen of beide te blokkeren:

• Mobiel apparaat: Ga naar het menu linksboven en tik op Menu Menu.
  • Computer: Ga naar boven op de pagina van Google Voice.