Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Administrer opkaldstilgængelighed i Google Voice

Når du vælger en af mulighederne i Google Voice, kan du nemt administrere din tilgængelighed for indgående opkald.

Brug indstillingen "Forstyr ikke" til at administrere opkald

Hvis du vil sende alle indgående opkald til telefonsvareren, kan du aktivere indstillingen "Forstyr ikke".

Du kan tilgå indstillingen på:

• Mobil: Gå til menuen øverst til venstre, og tryk på menuen Menu.
  • Computer: Gå til toppen af siden i Google Voice.

Vis din opkaldstilgængelighed baseret på din tidsplan

Du kan aktivere "Forstyr ikke" automatisk baseret på din tidsplan i Google Kalender. Du kan aktivere én af eller begge disse valgmuligheder:

• Når du er uden for din arbejdstid: "Forstyr ikke" deaktiveres automatisk, når du er inden for din arbejdstid.
  • Når du ikke er til stede: "Forstyr ikke" deaktiveres automatisk, når du er på kontoret.

Vis opkaldstilgængeligheden for din ringegruppe

Hvis du aktiverer indstillingen "Forstyr ikke", viderestilles indgående opkald til din ringegruppe til det næste tilgængelige medlem.

Hvis du er en del af en eller flere ringegrupper, kan du selektivt blokere opkald til din direkte linje, individuelle ringegrupper eller begge dele.

Hvis du vil blokere opkald til din direkte linje, bestemte ringegrupper eller begge dele, kan du tilgå indstillingerne på din:

• Mobil: Gå til menuen øverst til venstre, og tryk på menuen Menu.
  • Computer: Gå til toppen af siden i Google Voice.