Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Google Voice instellen

Dit artikel is bedoeld voor gebruikers. Als je beheerder bent, ga je naar Voice instellen voor je organisatie.

Google Voice geeft u een telefoonnummer voor gesprekken, sms-berichten en voicemails. U kunt dit nummer gebruiken om binnenlandse en internationale gesprekken te voeren via uw webbrowser en mobiele apparaten. Als u zich in de Verenigde Staten bevindt, kunt u uw eigen nummer kiezen.

U kunt Google Voice niet alleen gebruiken voor gesprekken, sms-berichten en voicemails, u kunt ook:

• voicemailtranscripties in uw inbox lezen en ze doorzoeken als e-mails,
  • voicemailbegroetingen personaliseren,
  • internationale gesprekken voeren tegen lage tarieven,
  • beveiligingsmaatregelen treffen tegen spamgesprekken en -berichten,
  • ongewenste bellers blokkeren,
  • gesprekken screenen voordat u opneemt.

Google Voice bewaart en verwerkt uw gespreks-, sms- en voicemailgegevens.

Aanmelden voor Google Voice en je nummer krijgen

Belangrijk: Google Voice biedt geen 1-800-nummers.

Zorg dat je telefoon aanstaat en sms'jes kan ontvangen. Ter controle sturen we je een code.

1. Download de Google Voice-app.
  2. Open de Voice-app .
  3. Log in op je account.
  4. Lees de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid en dan tik op Doorgaan.
  5. Tik op Zoeken om je Google Voice-nummer te kiezen.
  • Je kunt zoeken op plaats of netnummer. Als er geen nummers beschikbaar zijn, probeer je een stad- of netnummer in de buurt.
  1. Tik naast het gewenste nummer op Selecteren.
  2. Volg de instructies.

Nadat je Google Voice hebt ingesteld, kun je een ander telefoonnummer koppelen. Meer informatie over hoe je telefoons instelt

Kosten en beschikbaarheid

• Als je vanuit de VS belt, zijn bijna alle Google Voice-gesprekken naar de VS en Canada gratis.
  • Sommige gesprekken naar specifieke telefoonnummers in de Verenigde Staten en Canada kosten 1 dollarcent per minuut.
  • Voor gesprekken buiten de Verenigde Staten gelden de vermelde tarieven.