Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Läs om hur du använder inspelning av samtal för företag

Med inspelning av samtal kan administratörer av företagskonton i Voice:

• spela in samtal manuellt eller automatiskt för att möta organisationsbehov som:
    • policyhantering eller efterlevnad
    • tillåta att användarna spelar in samtal manuellt för personligt bruk
Tips! Den här funktionen är bara tillgänglig i Voice för Google Workspace-konton.

Typer av inspelningar

• Automatiska inspelningar
    • Administratörer kan spela in alla samtal.
    • Så här öppnar du inspelade samtal:
      • Administratörer kan kontrollera Arkiv.
      • Användarna kan kontrollera sin samtalshistorik.
  • Inspelning på begäran
    • Tillåt att användarna spelar in enskilda samtal för:
      • Personligt bruk
      • Anteckningar
      • Delning

Administratörer kan få åtkomst till inspelade samtal via Arkiv. Slutanvändare kan få åtkomst till inspelade samtal i samtalsloggen.

Automatisk samtalsinspelning

• När inspelningen startar anger en visuell indikator att inspelningen pågår.
  • Både uppringaren och mottagaren meddelas innan inspelningen startar.
  • Inspelningen fortsätter om ljudet stängs av för samtalet.
  • Inspelningen pausas om ett samtal parkeras. Inspelningen återupptas när parkeringen av samtalet upphör.
  • Användarna kan inte spela in ett samtal som redan spelas in.
Obs! Organisationsadministratörerna kan ha konfigurerat automatisk inspelning av sina samtal. Du har åtkomst till dessa automatiska inspelningar och inspelningarna lagras enligt organisationens lagringsregler.

Hantera inspelning av samtal på begäran

• Användarna kan spela in samtalet genom att trycka på .
  • Både uppringaren och mottagaren meddelas innan inspelningen startar.
  • När inspelningen startar visas en inspelningsindikator.
  • Inspelningen fortsätter om ljudet stängs av för samtalet.
  • Inspelningen pausas om ett samtal parkeras. Inspelningen återupptas när parkeringen av samtalet upphör.

Få åtkomst till inspelning av samtal i samtalsloggen

• Mikrofonen visas för samtal som spelas in.
  • För överförda samtal visas i samtalshistoriken.
  • Användarna kan spela upp inspelade samtal i samtalshistoriken
  • Samtalshistoriken visar om inspelningen pågår.
  • Vid inspelningsfel visas ett felmeddelande i samtalsloggen.
  • När en inspelning av ett samtal laddas ned visas en snurra.
  • När nedladdningen är klar kan användarna spela upp inspelade samtal.
Obs! Inspelningarna lagras enligt organisationens lagringsregler.

Radera inspelning av samtal

Användarna kan radera samtalsinspelningen genom att radera samtalsloggen som är kopplad till den.

Obs! Organisationen fortsätter att lagra samtalsloggen och inspelningen enligt organisationens lagringsregler.