Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Få flere oplysninger om brugen af optagelse af opkald til virksomheder

Optagelse af opkald giver Business Voice-administratorer mulighed for at:

• Optage opkald manuelt eller automatisk for at imødekomme behov i organisationen som f.eks.:
    • Administration eller overholdelse af politikker
    • At give brugerne tilladelse til at optage opkald manuelt til personlig reference
Tip! Denne funktion er kun tilgængelig for Voice til Google Workspace-konti.

Optagelsestyper

• Automatiske optagelser
    • Administratorer kan optage alle opkald.
    • Sådan tilgår du optagede opkald:
      • Administratorer kan tjekke Vault.
      • Brugere kan tjekke deres opkaldshistorik.
  • Optagelser on-demand
    • Tillad, at brugerne optager individuelle opkald til:
      • Personlig reference
      • Noter
      • Deling

Administratorer kan tilgå optagede opkald via Vault. Slutbrugere kan tilgå optagede opkald i opkaldshistorikken.

Automatisk optagelse af opkald

• Når optagelsen starter, viser en visuel indikator, at optagelsen er i gang.
  • Før optagelsen får både den, der ringer, og modtageren af opkaldet besked.
  • Hvis lyden er slået fra for opkaldet, fortsætter optagelsen.
  • Hvis et opkald er sat på hold, sættes optagelsen på pause. Optagelsen genoptages, når opkaldet ikke længere er på hold.
  • Brugere kan ikke optage et opkald, som allerede er ved at blive optaget.
Bemærk! Dine organisationsadministratorer kan have konfigureret automatisk optagelse af deres opkald. Du kan tilgå disse automatiske optagelser, og optagelserne gemmes i henhold til organisationens regler for opbevaring.

Administrer optagelser af opkald on-demand

• Brugere kan trykke på for at optage opkaldet.
  • Før optagelsen får både den, der ringer, og modtageren af opkaldet besked.
  • Når optagelsen starter, vises en optagelsesindikator.
  • Hvis lyden er slået fra for opkaldet, fortsætter optagelsen.
  • Hvis et opkald er sat på hold, sættes optagelsen på pause. Optagelsen genoptages, når opkaldet ikke længere er på hold.

Tilgå optagelser af opkald i opkaldshistorikken

• Mikrofonen vises for opkald, når opkald optages.
  • I forbindelse med viderestillede opkald vises i opkaldshistorikken.
  • Brugere kan afspille optagelsen af opkaldet i deres opkaldshistorik
  • Opkaldshistorikken viser, om optagelsen er i gang.
  • Når der opstår en optagelsesfejl, vises der en fejlmeddelelse i opkaldshistorikken.
  • Mens et optaget opkald downloades, vises der en spinner.
  • Når downloaden er udført, kan brugere afspille optagede opkald.
Bemærk! Optagelserne gemmes i henhold til organisationens regler for opbevaring.

Slet optagelse af opkald

Brugerne kan slette optagelsen af opkaldet ved at slette den opkaldshistorik, der er tilknyttet optagelsen.

Bemærk! Organisationen gemmer fortsat opkaldshistorikken og optagelsen i henhold til de regler for opbevaring, der er angivet af organisationen.