Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Upgraden van de verouderde versie van Google Voice (alleen voicemail)

Belangrijk: Hoe deze functie werkt, hangt af van het type account dat je hebt. Meer informatie over accounttypen voor Google Voice
De verouderde versie van Google Voice met alleen voicemail is niet beschikbaar voor nieuwe accounts. Meer informatie over hoe u een compleet Voice-account kunt instellen.

Upgraden naar een compleet Google Voice-account

Zorg dat je telefoon aanstaat en sms'jes kan ontvangen. Ter verificatie sturen we je telefoon een sms'je met een code.
  1. Open de Google Voice-app  op je Android-apparaat.
  2. Log in met je Google-account.
  3. Kies om te upgraden naar een compleet account:
    • Als je Google Voice opent, krijg je de vraag om een Google Voice-nummer aan te vragen. Tik op Aan de slag.
    • Als je geen prompt krijgt, tik je linksboven op Menu  and then Instellingen. Tik naast Een Google Voice-nummer krijgen op Kiezen.
  4. Tik op Zoeken om je Google-nummer te kiezen.
  5. Zoek een Google Voice-nummer op basis van een plaats of netnummergebied. Google Voice biedt geen 1-800-nummers.
    • Als er geen nummers beschikbaar zijn in de regio waarin je zoekt, probeer je het in de buurt van die regio.
  6. Klik naast het gewenste nummer op Selecteren. Voer daarna de instructies op het scherm uit.

Tip: Als je eerder gesprekken van je telefoon hebt doorgeschakeld naar je Google Voice-voicemail, update je de instellingen van je provider om je nieuwe Google Voice-nummer te gebruiken. De stappen om doorschakeling van gesprekken via de provider in te stellen, zijn voor elke provider anders. Vraag daarom je serviceprovider naar de relevante instructies.