Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Send og modtag sms-beskeder

Se det samme indhold på français Deutsch italiano

I forbindelse med Voice til Google Workspace-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole, er afsendelse af sms-beskeder kun tilgængelig i USA.

Med dit Google Voice-nummer kan du sende sms-beskeder uden beregning til amerikanske og canadiske numre (med undtagelse af de amerikanske territorier Amerikansk Samoa, Guam, Nordmarianerne, Puerto Rico og De Amerikanske Jomfruøer). Sms-beskeder, der sendes ved hjælp af Google Voice, bruger Wi-Fi eller mobildata fra dit mobilabonnement, hvis du ikke har Wi-Fi-forbindelse. Hvis du er uden for USA og ikke bruger Wi-Fi, kan dit mobilselskab muligvis opkræve et ekstra roaminggebyr for at sende en sms.

Brug kun Google Voice til interaktive beskeder

På grund af begrænsninger fra mobilselskabet og for at beskytte dig mod spam er Google Voice kun beregnet til interaktive samtaler. Funktionen er ikke beregnet til masseafsendelse af beskeder, hvilket kan medføre, at beskederne rapporteres som spam og blokeres. Hvis du har blokerede beskeder, kan du gå til sektionen "Hvorfor kan jeg ikke sende sms-beskeder?" nedenfor.

Hvis du er underviser og vil sende meddelelser eller notifikationer til mange, anbefaler vi, at du bruger mail, din skoles website, websites til sociale medier eller andre apps, når du kommunikerer som underviser.

Download Google Voice-appen på din Android-enhed, hvis du ikke allerede har gjort det.

Send en besked

Du kan bruge Google Voice-appen til at sende beskeder til et eller flere telefonnumre.

Hvis du sender en besked, der er længere end 160 tegn, til et nummer, som ikke er et Google Voice-nummer, sendes den over flere beskeder.

Bemærk! Du kan ikke sende beskeder til kort kode-numre på fem eller seks cifre.

1. Open the Voice app .
  2. Open the tab for Messages Fanen Beskeder, and then tap Compose .
  3. From your list of contacts, tap the person you want to send a text message.
  4. At the bottom, enter your message, and then tap Send .
  5. Enter a contact’s name or phone number.
    • To create a group text message, add up to 7 names or phone numbers. Group messages can have up to 8 participants, including the person who sends the message.

Tryk på Vælg billede for at føje et billede til din besked. Hvis dit billede er større end 2 MB, sendes det som en mindre fil. Giffer, der er større end 2 MB, sendes dog ikke.

Hvorfor kan jeg ikke sende beskeder?

Hvis du sender mange beskeder inden for kort tid, eller hvis modtagerne markerer dine beskeder som spam, kan Voice muligvis aktivere begrænsninger, så du midlertidigt ikke kan sende flere beskeder.

Hvis du overskrider din kvote, blokeres dine beskeder. Du får fejlmeddelelsen: "Beskeden blev ikke leveret. Du har sendt for mange beskeder."

Beskeder, som muligvis blokeres

På grund af begrænsninger fra mobilselskabet og for at beskytte dig mod spam er Google Voice kun beregnet til samtaler mellem to personer. Voice er ikke beregnet til masseafsendelse af beskeder, hvilket kan medføre, at beskederne rapporteres som spam og blokeres. Beskedadfærd, der risikerer at medføre blokering, omfatter, men er ikke begrænset til:

• Afsendelse af den samme besked til flere modtagere, især hvis disse beskeder ikke besvares
  • Afsendelse af links til webadresser
  • Afsendelse af et stort antal beskeder inden for kort tid

Hvis din besked er blevet blokeret på grund af spam eller misbrug, får du fejlmeddelelsen: "Beskeden blev ikke leveret. Se politik for acceptabel brug."

Du kan få flere oplysninger i politikken for acceptabel brug af Google Voice

Hvad sker der, når beskeder blokeres

Der er to stadier:

1. Din Google Voice-konto kan midlertidigt blive forhindret i at foretage opkald eller sende beskeder. Hvis dette sker, skal du vente i 24 timer, inden du prøver igen.
  2. Hvis du gentager samme adfærd, eller hvis din adfærd kræver øjeblikkelig indgriben, vil din konto blive suspenderet. Hvis du har modtaget en notifikation angående suspendering via mail eller på din Google Voice-webside, er din adgang til Google Voice suspenderet.  Klik på Kontakt os i notifikationen om din suspendering for at gøre indsigelse.
Priser for beskeder
I forbindelse med Voice til Google Workspace-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole, er afsendelse af sms-beskeder kun tilgængelig i USA.
Beskeder, der sendes til amerikanske eller canadiske numre, bruger ikke Voice-taletid eller beskeder via dit mobilabonnement.
Beskeder i Voice-appen sendes med en dataforbindelse og ikke med dit mobilabonnement. Standardbegrænsninger for data og takster gælder på baggrund af dit mobilabonnement.
Du kan ikke sende en besked uden et Google Voice-nummer
Hvis du ikke har et Voice-nummer, understøtter Voice ikke afsendelse af beskeder. Brug dit mobilnummer, eller konfigurer en komplet Google Voice-konto uden beregning.
Du kan ikke sende beskeder fra telefonnumre, der for nylig er blevet porteret
Hvis du for nylig har betalt for at få flyttet dit Voice-nummer, kan du muligvis ikke bruge beskeder, før der er gået 3 hverdage, efter porteringen er udført. Du kan tjekke, hvornår din nummerportering er fuldført.

Modtag en besked

Du kan modtage beskeder fra hele verden. Nogle websites, f.eks. banker eller abonnementstjenester, sender ikke beskeder til Google Voice-numre. I sådanne tilfælde skal du muligvis bruge dit mobilnummer.

1. Åbn appen Voice på din Android-enhed.
  2. Åbn fanen Beskeder Fanen Beskeder. Ulæste beskeder vises med fed.

Hvis du venter forgæves på en besked, kan du undersøge, om den er blevet markeret som spam. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Spam.

Stop med at få 2 notifikationer for hver besked

Du får nye beskeder i din standardapp til beskeder. Hvis Google Voice-appen er installeret, får du også beskeder der.

Du kan stoppe med at få 2 notifikationer ved at deaktivere videresendelse af beskeder fra Google Voice. Derefter får du kun beskeder i Google Voice-appen.

1. Åbn appen Voice på din Android-enhed.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Videresend beskeder til tilknyttede numre.
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for dit enhedsnummer.

Besvar en besked

1. Åbn appen Voice på din Android-enhed.
  2. Åbn fanen Beskeder Fanen Beskeder.
  3. Tryk på den besked, du vil besvare.
  4. Skriv din besked forneden, og tryk på Send Send.