Send og modtag sms-beskeder

I forbindelse med Voice til G Suite-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole, er afsendelse af sms-beskeder kun tilgængelig i USA.

Du kan sende sms-beskeder gratis til amerikanske og canadiske numre ved hjælp af dit Google Voice-nummer. Sms-beskeder, der sendes ved hjælp af Voice, bruger Wi-Fi eller mobildata fra dit mobilabonnement, hvis du ikke har Wi-Fi-forbindelse. Hvis du er uden for USA og ikke bruger Wi-Fi, kan dit mobilselskab muligvis opkræve et ekstra roaminggebyr for at sende en sms.

Send en sms

Du kan bruge Google Voice-websitet til at sende sms-beskeder til et eller flere telefonnumre.

Hvis du sender en sms, der er længere end 160 tegn, til et nummer, som ikke er et Google Voice-nummer, sendes den over flere beskeder.

Bemærk! Du kan ikke sende sms-beskeder til shortcode-numre på 5 eller 6 cifre.

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Åbn fanen Beskeder Fanen Beskeder.
  3. Klik på Send en besked foroven.
  4. Angiv kontaktens navn eller telefonnummer.
    • Tilføj op til 7 navne eller telefonnumre for at oprette en sms-besked til en gruppe. Gruppebeskeder kan have op til 8 deltagere, inklusive den person, der sender beskeden.
  5. Skriv din besked forneden, og klik på Send Send.

Klik på Vælg billede Vælg billede for at medtage et billede i din besked. Hvis dit billede er større end 2 MB, sendes det som en mindre fil. Giffer, der er større end 2 MB, sendes dog ikke.

Hvorfor kan jeg ikke sende sms-beskeder?
Hvis du sender mange sms-beskeder inden for en kort periode, eller hvis modtagerne markerer dine sms-beskeder som spam, begrænser Voice dig muligvis, så du midlertidigt ikke kan sende flere beskeder. Voice tillader ikke uopfordrede kommercielle beskeder og anden invasiv brug.
Du kan ikke sende en sms uden et Google Voice-nummer
Hvis du ikke har et Google Voice-nummer, understøtter Voice ikke afsendelse af sms-beskeder. Du kan opgradere din Google Voice-konto gratis.
Du kan ikke sende sms-beskeder fra nyligt porterede numre
Hvis du for nylig har betalt for at få flyttet dit Voice-nummer, kan du muligvis ikke bruge sms-beskeder, før der er gået 5 dage, efter porteringen er udført. Du kan tjekke status for din nummerportering.

Modtag en sms-besked

Du kan modtage sms-beskeder fra hele verden.

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Åbn fanen Beskeder Fanen Beskeder. Ulæste beskeder vises med fed.

Hvis du ikke får en sms, som du venter på, kan du undersøge, om den er blevet markeret som spam. Øverst til venstre skal du klikke på menuen Menu og så Spam.

Bemærk! Du skal bruge dit mobilnummer for at få sms-beskeder fra websites, f.eks. en bank- eller abonnementstjeneste.

Besvar en sms

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Åbn fanen Beskeder Fanen Beskeder.
  3. Klik på den sms, du vil besvare.
  4. Skriv din besked forneden, og klik på Send Send.

Bemærk! Hvis du har mere end ét Voice-nummer, kan du kun sende sms-beskeder fra dit hovednummer. Hvis du modtager en sms til dit andet nummer, sendes dit svar fra dit hovednummer.