Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Skift dit Google Voice-nummer

Du kan slette dit nuværende Google Voice-nummer og få et nyt. Hvis du ikke har et Google Voice-nummer, kan du tilmelde dig Google Voice.

Vigtigt! Denne funktion fungerer forskelligt, afhængigt af hvilken type konto du har. Få flere oplysninger om Google Voice-kontotyper.

Skift dit Google Voice-nummer

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Log ind med den Google-konto, du brugte til at registrere dit nummer.
  3. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  4. Klik på Konto til venstre.
  5. Find det nummer, du vil slette, under "Google Voice-nummer".
  6. Klik på Slet og derefter Slet nummer.
  7. Klik på Få et nummer, når du får meddelelsen "Du har ikke et Google Voice-nummer".
  8. Angiv byens navn eller postnummer i søgefeltet.
    1. Hvis der ikke er nogen tilgængelige numre i dit område, kan du prøve et sted i nærheden.
    2. Klik på Vælg ud for det relevante nummer.
    3. Følg vejledningen på skærmen.
Tip! Hvis du vil bruge dit mobilnummer, kan du portere dit mobilnummer til Google Voice. Det koster 20 USD at portere dit nummer.