Skift dit Voice-nummer

Denne funktion er ikke tilgængelig for Voice til G Suite-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole. Få flere oplysninger

Skift dit nummer

Du kan erstatte dit nuværende Google Voice-nummer med et nyt for 10 USD.

Når du har ændret dit nummer, kan du ikke fortryde processen eller få dine penge tilbage.

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Forældet version af Google Voice. Google Voice ser anderledes ud, men du er havnet det rigtige sted.
  3. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne og så Indstillinger.
  4. Klik på fanen Opkald.
  5. Klik på Skift/Porter ud for dit nuværende nummer.
  6. Vælg Jeg vil have et nyt nummer. Følg vejledningen på skærmen for at oprette dit nye nummer og betale.
  7. Når du har gennemført transaktionen, får du nogle mails med opdateringer og yderligere instruktioner.

Hvis du vil bruge dit eksisterende mobilnummer, kan du portere det til Google Voice. Du skal betale et gebyr på 20 USD for at flytte dit nummer.

Hvad sker der med dine oplysninger

• Både dine gamle og nye Google-numre vises i 90 dage efter nummerændringen.
  • Opkald til dit gamle nummer videresendes til din Voice-konto i 90 dage.
  • Efter 90 dage får du en mail med de kontakter, der brugte dit gamle Voice-nummer.

Behold dit originale Voice-nummer

Du bliver opkrævet et gebyr på 20 USD for at beholde dit oprindelige Google Voice-nummer som sekundært nummer. Hvis du allerede har porteret det nu sekundære nummer ind, debiteres du ikke.

Du modtager opkald og sms-beskeder til begge numre. Udgående opkald og sms-beskeder sendes kun fra dit primære Google Voice-nummer. Du kan når som helst bytte om på dem.

1. Åbn Google Voice på din computer, inden for 90 dage efter porteringen af et nummer.
  2. Klik på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Forældet version af Google Voice. Google Voice ser anderledes ud, men du er havnet det rigtige sted.
  3. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne og så Indstillinger.
  4. Klik på fanen "Telefoner".
  5. Klik på Gør det permanent ud for dit gamle nummer. Følg vejledningen på skærmen for at bekræfte og betale.
  6. Når du har betalt, forsvinder udløbsdatoen ud for dit oprindelige Google Voice-nummer.