Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Skicka Google Voice-samtal till röstbrevlådan

När någon ringer ditt Google Voice-nummer och du inte svarar går samtalet till röstbrevlåda. Du kan även skicka samtal direkt till röstbrevlådan utan att ringa ditt nummer. Röstmeddelanden kan vara upp till tre minuter långa och det finns ingen gräns för antalet röstmeddelanden.

Skicka samtal till röstbrevlåda efter arbetstid

Den här funktionen är tillgänglig för Voice för Google Workspace-konton som hanteras av ditt arbete eller din skola. Logga in på Google Workspace-kontot.

När du inte arbetar eller är borta från kontoret kan du skicka röstsamtal direkt till röstbrevlådan. Voice respekterar de arbetstider och den frånvaro du anger i Google Kalender.

Innan du börjar

Ange dina arbetstider och din tillgänglighet i Kalender.

1. Öppna Voice-appen .
  2. Tryck på menyn uppe till vänster följt av Inställningar.
  3. Tryck på Kalender under Stör ej.
  4. Slå på den kalenderinställning du vill ha:
    • Följ arbetstider – skickar samtal till röstbrevlådan när Kalender visar att du inte arbetar.
      Om det här alternativet är inaktivt måste du ställa in dina arbetstider i kalendern.
    • Följ frånvaro – skickar samtal till röstbrevlådan när Kalender visar att du är borta från jobbet.

Skicka samtal till röstbrevlådan tillfälligt

Du kan skicka alla samtal till ditt Voice-nummer direkt till röstbrevlådan. Aktivera eller inaktivera inställningen när som helst.

Tips! Den här inställningen vidarebefordrar inte sms som skickats till ditt Voice-nummer.

På datorn

1. Öppna Google Voice på datorn.
  2. Klicka på Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Stör ej till vänster.
  4. Slå på Skicka samtal till röstbrevlåda.

På en telefon

1. Öppna Voice-appen på telefonen.
  2. Tryck på menyn uppe till vänster följt av Inställningar.
  3. Under Stör ej slår du på Stör ej.

En banner visas när Stör ej har aktiverats

När Stör ej har aktiverats visas en gul banner högst upp på skärmen i Voice.

Inaktivera Stör ej

• På en telefon trycker du på Utöka och sedan på Avsluta nu.
  • På en dator klickar du på Avsluta nu.

Ändra inställningarna

• På en telefon trycker du på Utöka och sedan på Inställningar.
  • På en dator klickar du på Inställningar.

Skicka samtal till röstbrevlådan permanent

Om du aldrig vill att samtal ska ringa ditt Voice-nummer kan du stänga av alla dina enheter och länkade nummer. Alla samtal går då till röstbrevlådan.

På datorn

1. Öppna Google Voice på datorn.
  2. Klicka på Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Samtal till vänster.
  4. Under Inkommande samtal stänger du av alla dina enheter.
  5. Stäng av alla länkade nummer under Vidarekoppla samtal.

På en telefon

1. Öppna Voice-appen på telefonen.
  2. Tryck på menyn Meny följt av Inställningar uppe till vänster.
  3. Tryck på Enheter och nummer.
  4. Bredvid alla dina enheter och länkade nummer trycker du på Ta bort Ta bort följt av Ta bort.