Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Google Voice-gesprekken naar je voicemail sturen

Als mensen je Google Voice-nummer bellen en je niet opneemt, gaan de gesprekken naar je voicemail. Je kunt gesprekken ook rechtstreeks naar je voicemail sturen zonder dat je nummer wordt gebeld. Voicemails kunnen maximaal drie minuten duren en er geldt geen limiet voor het aantal voicemails.

Gesprekken naar je voicemail sturen na je werktijden

Deze functie is beschikbaar in Voice voor Google Workspace-accounts die worden beheerd door je werk of school. Inloggen op je Google Workspace-account

Als je niet werkt of niet op kantoor bent, kun je audiogesprekken rechtstreeks naar je voicemail sturen. Voice houdt rekening met de werktijden en de out-of-office-planning die je instelt in Google Agenda.

Voordat je begint

Stel in Agenda je werktijden en beschikbaarheid in.

1. Open de Voice-app .
  2. Tik linksboven op Menu and then Instellingen.
  3. Tik onder Niet storen op Agenda.
  4. Kies de gewenste Agenda-instelling:
    • Werktijden volgen: Gesprekken worden doorgeschakeld naar de voicemail als in Agenda staat dat u niet aan het werk bent.
      Als deze optie niet actief is, moet u uw werktijden instellen in Agenda.
    • Afwezig volgen: Gesprekken worden doorgeschakeld naar de voicemail als in Agenda staat dat u afwezig bent.

Gesprekken tijdelijk naar je voicemail sturen

Je kunt alle gesprekken naar je Voice-nummer rechtstreeks naar je voicemail sturen. Je kunt deze instelling altijd aan- of uitzetten.

Opmerking: Met deze instelling worden sms'jes die naar je Voice-nummer worden gestuurd, niet doorgestuurd.

Op een computer

1. Open Google Voice op een computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen .
  3. Klik links op Niet storen.
  4. Schakel Gesprekken doorschakelen naar voicemail in.

Op een telefoon

1. Open de Voice-app op uw telefoon.
  2. Tik linksboven op Menu and then Instellingen.
  3. Schakel Niet storen in onder Niet storen.

De banner geeft aan of 'Niet storen' actief is

Als je 'Niet storen' inschakelt, wordt een gele banner bovenaan je scherm in Voice weergegeven.

'Niet storen' uitschakelen

• Tik op een telefoon op Uitvouwen en daarna op Nu beëindigen.
  • Klik op een computer op Nu beëindigen.

Je instellingen wijzigen

• Tik op een telefoon op Uitvouwen en daarna op Instellingen.
  • Klik op een computer op Instellingen.

Gesprekken altijd naar je voicemail sturen

Als je nooit wilt dat gesprekken je Voice-nummer bellen, kun je al je apparaten en gekoppelde nummers uitschakelen. Alle gesprekken gaan daarna naar je voicemail.

Op een computer

1. Open Google Voice op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen .
  3. Klik aan de linkerkant op Gesprekken.
  4. Schakel onder Inkomende gesprekken al je apparaten uit.
  5. Schakel onder Gesprek doorschakelen alle gekoppelde nummers uit.

Op een telefoon

1. Open de Voice-app op je telefoon.
  2. Tik linksboven op Menu Menu and then Instellingen.
  3. Tik op Apparaten en nummers.
  4. Tik naast al je apparaten en gekoppelde nummers op Verwijderen Verwijderen and then Verwijderen.