Send Google Voice-opkald til telefonsvareren

Når folk ringer til dit Google Voice-nummer, og du ikke svarer, sendes opkaldet til telefonsvareren. Du kan også sende opkald direkte til telefonsvareren, uden at der ringes til dit nummer. Talebeskeder kan vare op til 3 minutter, og der er ingen grænse for antallet af talebeskeder.

Send opkald til telefonsvareren efter din arbejdstid

Denne funktion er tilgængelig for Voice til G Suite-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole. Log ind på din G Suite-konto.

Når du ikke arbejder eller er væk fra kontoret, kan du sende Voice-opkald direkte til telefonsvareren. Voice respekterer din arbejdstid og tidsplanen for, hvornår du ikke er til stede, som du angiver i Google Kalender.

Før du begynder

Angiv din arbejdstid i Kalender.

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.

2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger.
  3. Tryk på Kalender under Forstyr ikke.
  4. Aktivér den kalenderindstilling, du vil have:
    • Følg arbejdstid – Sender opkald til telefonsvareren, når Kalender viser, at du ikke arbejder.
      Hvis denne indstilling er inaktiv, skal du angive din arbejdstid i Kalender.
    • Følg "Ikke til stede" – Sender opkald til telefonsvareren, når Kalender viser, at du ikke er på kontoret.

Send midlertidigt opkald til telefonsvareren

Du kan sende alle opkald til dit Voice-nummer direkte til telefonsvareren. Du kan når som helst slå denne indstilling til eller fra eller angive et tidspunkt for, hvor den skal deaktiveres automatisk.

Bemærk! Denne indstilling videresender ikke sms-beskeder, der er sendt til dit Voice-nummer.

På en computer

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Forstyr ikke til venstre.
  4. Aktivér Send opkald til telefonsvareren.

Indstil en timer for at stoppe med at sende opkald til telefonsvareren

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på menuen Menu og så Forældet version af Google Voice. Google Voice ser anderledes ud, men du er havnet det rigtige sted.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  4. Klik på Opkald foroven.
  5. Vælg dine ønskede indstillinger i sektionen "Forstyr ikke". Ændringerne gemmes automatisk.

På en telefon

1. Åbn appen Voice Google Voice på din telefon.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og så Indstillinger.
  3. Aktivér Forstyr ikke under Forstyr ikke.

Et banner vises, når Forstyr ikke er aktiveret

Når du aktiverer Forstyr ikke, kan du se et gult banner øverst på skærmen i Voice.

Deaktiver Forstyr ikke

• På en telefon skal du trykke på Udvid Udvid og derefter på Afslut nu.
  • På en computer skal du klikke på Afslut nu.

Skift indstillinger

• På en telefon skal du trykke på Udvid Udvid og derefter på Indstillinger.
  • Klik på Indstillinger på computeren.

Send altid opkald til telefonsvareren

Hvis du aldrig vil have opkald til at ringe til dit Voice-nummer, kan du deaktivere alle dine enheder og tilknyttede numre. Alle opkald sendes derefter til telefonsvareren.

På en computer

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Opkald til venstre.
  4. Deaktiver alle dine enheder under Indgående opkald.
  5. Deaktiver alle tilknyttede numre under Viderestilling af opkald

På en telefon

1. Åbn appen Voice Google Voice på din telefon.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og så Indstillinger.
  3. Tryk på Enheder og numre.
  4. Ud for alle dine enheder og tilknyttede numre skal du trykke på Fjern Fjern og så Fjern.