Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Find dit Google Voice-nummer eller -brugernavn

Hvis du ikke kan huske dit Google Voice-nummer, kan du logge ind for at finde det. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn, kan du bruge dit nummer til at gendanne det.

Find dit Google Voice-nummer

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Klik på Indstillinger øverst i højre hjørne.
  4. Det angivne nummer under Konto er dit Voice-nummer.

Hvis der ikke vises et Voice-nummer, betyder det, at Voice ikke er konfigureret på denne Google-konto.

• Hvis du har en anden Voice-konto skal du logge ind på den. Få flere oplysninger
    • Hvis du vil føje Voice til en personlig konto, skal du klikke på Vælg.
    • Hvis du vil føje Voice til en konto, du bruger til arbejde eller skole, skal du kontakte din administrator.