Find dit Google Voice-nummer eller -brugernavn

Hvis du ikke kan huske dit Google Voice-nummer, kan du logge ind for at finde det. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn, kan du bruge dit nummer til at gendanne det.

Find dit Google Voice-nummer

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  4. Det angivne nummer under Konto er dit Voice-nummer.

Hvis der ikke vises et Voice-nummer, betyder det, at Voice ikke er konfigureret på denne Google-konto.

• Hvis du har en anden Voice-konto skal du logge ind på den. Få flere oplysninger
    • Hvis du vil føje Voice til en personlig konto, skal du klikke på Vælg.
    • Hvis du vil føje Voice til en konto, du bruger til arbejde eller skole, skal du kontakte din administrator.

Find dit Google Voice-brugernavn

1. Gå til hjælpsiden til Google Voice-brugernavn. Følg vejledningen på skærmen.
  2. Du får en mail med dine oplysninger. Den sendes til den Google-konto, der er knyttet til dit Voice-nummer.