Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Blockera samtal och meddelanden eller markera som spam

Du kan stoppa oönskade samtal och meddelanden och blockera eller markera dem som spam. När Google Voice misstänker att ett samtal är spam visas en varning på skärmen för inkommande samtal och i samtalshistoriken. Du kan sedan bekräfta om samtalet är spam eller inte.

Obs! Om du upplever att du är utsatt för fara ska du kontakta räddningstjänsten i ditt område.

Följande gäller när du blockerar ett nummer i Google Voice:

• Samtal och meddelanden från detta nummer markeras som Blockerade .
  • Den blockerade uppringaren får ett meddelande om att telefonnumret inte används när hen ringer.
  • Du får inte meddelanden från numret.