Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Gesprekken en berichten blokkeren of markeren als spam

Je kunt ongewenste gesprekken en berichten stoppen en ze blokkeren of markeren als spam. Als Google Voice vermoedt dat een gesprek spam is, zie je een waarschuwing op het scherm met inkomende gesprekken en in je gespreksgeschiedenis. Je kunt dan bevestigen of het gesprek spam is.

Belangrijk: Als je denkt dat je gevaar loopt, neem je contact op met de lokale hulpdiensten.

Als je een nummer blokkeert in Google Voice, gebeurt het volgende:

• Gesprekken en berichten van dat nummer worden gemarkeerd als Geblokkeerd .
  • De geblokkeerde persoon die jou met dit nummer belt, krijgt het bericht Nummer niet in gebruik.
  • Je ontvangt geen berichten van dat nummer.