Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Bloker opkald og beskeder, eller markér dem som spam

​Du kan stoppe uønskede opkald og beskeder, og du kan blokere eller markere dem som spam. Når Google Voice har mistanke om, at et opkald er spam, vises der en advarsel på skærmen for indgående opkald og i din opkaldshistorik. Du kan derefter bekræfte, om opkaldet er spam.

Vigtigt! Hvis du føler, at du er i fare, skal du kontakte dine lokale nødtjenester.

Når du blokerer et nummer i Google Voice:

• Opkald og beskeder fra dette nummer er markeret som Blokeret .
  • Den, der ringer fra det blokerede nummer, får meddelelsen "Det kaldte nummer er ikke i drift", når vedkommende forsøger at ringe til dig.
  • Du modtager ikke beskeder fra det pågældende nummer.