Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Bloker opkald og beskeder, eller markér dem som spam

​Du kan stoppe uønskede opkald og beskeder, og du kan blokere eller markere dem som spam. Når Google Voice har mistanke om, at et opkald er spam, vises der en advarsel på skærmen for indgående opkald og i din opkaldshistorik. Du kan derefter bekræfte, om opkaldet er spam.

Vigtigt! Hvis du føler, at du er i fare, skal du kontakte dine lokale nødtjenester.

Når du blokerer et nummer i Google Voice:

• Opkald og beskeder fra dette nummer er markeret som Blokeret .
  • Den, der ringer fra det blokerede nummer, får meddelelsen "Det kaldte nummer er ikke i drift", når vedkommende forsøger at ringe til dig.
  • Du modtager ikke beskeder fra det pågældende nummer.

Bloker en person

1. Åbn appen Voice .
  2. Forneden skal du trykke på Beskeder Fanen Beskeder, Opkald Fanen Opkald eller Talebesked Fanen Talebeskeder.
  3. Bloker kontakten:
    • Sådan blokerer du via en sms: Åbn en sms fra den kontakt, du vil blokere og så Tryk på Flere valgmuligheder  og derefter Personer og valgmuligheder og derefter Bloker [nummer] og så Bloker.
    • Sådan blokerer du via et opkald eller en talebesked: Åbn et opkald eller en talebesked fra den kontakt, du vil blokere og så Tryk på Flere valgmuligheder Mere og så Bloker [nummer] og så Bloker.

Bekræft, om et opkald eller en besked er spam

Google Voice viser automatisk en advarsel om et formodet spamopkald eller en formodet spambesked. Fra din opkalds- eller beskedhistorik kan du bekræfte, om opkaldet eller beskeden er spam.

Hvis du bekræfter, at et opkald:

• Er spam, så sendes opkald eller beskeder fra dette nummer automatisk til spammappen.
  • Ikke er spam, så fjernes advarslen fra opkaldet. Advarselsbanneret vises ikke for fremtidige opkald eller beskeder fra det pågældende nummer.

Sådan bekræfter du et formodet spamopkald:

1. Tryk på det opkald, der er markeret som formodet spam, i din opkaldshistorik.
  2. Vælg Bekræft spam på det advarselsbanner, der vises under opkaldsoplysningerne.
    Tip! Hvis opkaldet ikke er spam, skal du klikke på Ikke spam og derefter Bekræft, at det ikke er spam.
  3. Tryk på Bekræft spam i det pop op-vindue, der vises.
    • Alle opkald eller beskeder fra dette nummer flyttes automatisk til spammappen.

Hvis du bekræfter, at en besked:

• Er spam, så sendes opkald eller beskeder fra dette nummer automatisk til spammappen.
  • Ikke er spam, så fjernes advarslen fra opkaldet. Advarselsbanneret vises ikke for fremtidige opkald eller beskeder fra det pågældende nummer.

Sådan bekræfter du en formodet spambesked:

1. Tryk på den besked i din beskedhistorik, der er markeret som formodet spam.
  2. Vælg Bekræft spam på det advarselsbanner, der vises under beskedoplysningerne.
     Tip! Hvis beskeden ikke er spam, skal du klikke på Ikke spam og derefter Bekræft, at det ikke er spam.
  3. Tryk på Bekræft spam i det pop op-vindue, der vises.

Fjern blokeringen af en person

1. Åbn appen Voice .
  2. Forneden skal du trykke på Beskeder Fanen Beskeder, Opkald Fanen Opkald eller Talebesked Fanen Talebeskeder.
  3. Åbn en besked, et opkald eller en talebesked fra den kontakt, du vil fjerne blokeringen af.
  4. Fjern blokeringen af en kontakt:
    • Sådan fjerner du blokeringen via en besked:Tryk på beskeden og så Flere valgmuligheder Mere og så Personer og valgmuligheder og så Fjern blokering af [nummer].
    • Sådan fjerner du blokeringen via et opkald eller en talebesked: Tryk på opkaldet eller talebeskeden og så Flere valgmuligheder Mere og så Fjern blokeringen af [nummer].

Markér en gruppebesked som spam

1. Åbn appen Voice
  2. Tryk på Beskeder Fanen Beskeder forneden.
  3. Åbn den gruppebesked, du vil markere som spam.
  4. Tryk på Flere valgmuligheder Mere og så Markér som spam.
Fjern markeringen som spam for et opkald, en talebesked, en besked eller en gruppebesked
  1. Åbn appen Voice .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og så Spam.
  3. Tryk på beskeden, opkaldet eller talebeskeden, du vil fjerne markeringen som spam for og så Flere valgmuligheder Mere og så Fjern markering som spam.

Uønskede opkald og beskeder fra ukendte numre

Ignorer automatisk kendte spamnumre

Hvis du får opkald, beskeder eller talebeskeder, som er spam, kan du automatisk flytte fremtidig kommunikation fra nummeret til din spammappe.

1. ​Åbn appen Voice .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og så Indstillinger.
  3. Aktivér Filtrer spam under "Sikkerhed".

Fjern markeringen som spam for et opkald, en besked, en gruppebesked eller en talebesked

Hvis en beskeder, opkald eller talebeskeder fra en kontakt automatisk havner i din spammappe, er kontakten muligvis markeret som spam. Du kan fjerne markeringen som spam for det pågældende nummer for at forhindre, at fremtidig kommunikation fra nummeret havner i din spammappe.
  1. Åbn appen Voice .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og så Spam.
  3. Tryk på en besked, et opkald eller en talebesked fra den kontakt, du vil fjerne markeringen som spam for.
  4. Tryk på Flere valgmuligheder Mere og så Fjern markering som spam.
Stop uønskede opkald
Kontakt dit mobilselskab for at blokere uønskede opkald.
Stop viderestillede opkald

Hvis dit nummer ved en fejl er blevet knyttet til en anden persons Google Voice-konto, modtager du muligvis uønskede opkald, der er viderestillet til dig. Du kan stoppe disse opkald ved at føje nummeret til en ny eller eksisterende Google Voice-konto.