Bloker uønskede opkald, misbrug og spam

Du kan forhindre folk i at kontakte dig via Google Voice.

Vigtig! Hvis du føler, at du er i fare, skal du kontakte det lokale politi eller nødtjenester.

Når du blokerer et telefonnummer i Voice:

• Nummeret blokeres også i Hangouts
  • Eksisterende opkald og sms-beskeder fra nummeret markeres som Blokeret Bloker
  • Når nummeret ringer til dig, kan den, der ringer, høre beskeden "Det kaldte nummer er ikke i drift"
  • Når der sendes en sms-besked til dig fra nummeret, får du ikke beskeden

Bloker en person

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Åbn fanen Beskeder Fanen Beskeder, Opkald Fanen Opkald eller Talebeskeder Fanen Talebeskeder.
  3. Åbn sms-beskeden, opkaldet eller talebeskeden.
  4. Klik på Mere Mere og så Bloker nummer.
  5. Klik på Bloker for at bekræfte.
Fjern blokeringen af en person
  1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Åbn fanen Beskeder Fanen Beskeder, Opkald Fanen Opkald eller Talebeskeder Fanen Talebeskeder.
  3. Åbn sms-beskeden, opkaldet eller talebeskeden.
  4. Klik på Mere Mere og så Fjern blokering af nummer.
  5. Klik på Fjern blokering for at bekræfte.
Fjern markeringen af et opkald eller en besked som spam
  1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Spam.
  3. Åbn sms-beskeden, opkaldet eller talebeskeden.
  4. Klik på Mere Mere og så Fjern fra Spam.
Fjern en kontakt fra spammappen

Hvis en kontakts beskeder bliver ved med at havne i spammappen, er kontakten muligvis markeret som spam.

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Spam.
  3. Åbn sms-beskeden, opkaldet eller talebeskeden.
  4. Klik på Mere Mere og så Personer og valgmuligheder.
  5. Klik på Fjern fra Spam.

Uønskede opkald fra ukendte numre

Bloker automatisk spam

Hvis et nummer, som Google ved er spam, forsøger at kontakte dig, flyttes alle opkald, sms-beskeder og talebeskeder fra det pågældende nummer automatisk til mappen Spam.

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Sikkerhed til venstre.
  4. Aktivér Filtrer spam til Til.

Hvis et nummer er blevet markeret som spam ved en fejl, kan du fjerne blokeringen af det.

1. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Spam.
  2. Åbn sms-beskeden, opkaldet eller talebeskeden.
  3. Tryk på Mere Mere og så Fjern markering som spam.
Stop med at få uønskede opkald
Kontakt din telefonudbyder for at blokere et uønsket nummer eller uønskede opkald.
Stop med at få viderestillede opkald

Hvis du har bekræftet dit personlige nummer ved en fejl eller som en del af et scam, kan dit nummer være knyttet til en anden persons Google Voice-konto. Hvis du vil stoppe med at viderestille opkald, er du nødt til at gøre krav på dit telefonnummer igen ved at tilføje det som et tilknyttet nummer til en ny eller eksisterende Google Voice-konto.