Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Bloker opkald og beskeder, eller markér dem som spam

​Du kan forhindre uønskede opkald og beskeder samt blokere dem eller markere dem som spam i Google Voice.

Vigtigt! Hvis du føler, at du er i fare, skal du kontakte dine lokale nødtjenester.

Når du blokerer et nummer i Google Voice:

• Opkald og beskeder fra dette nummer er markeret som Blokeret "".
  • Den, der ringer fra det blokerede nummer, får meddelelsen "Det kaldte nummer er ikke i drift", når vedkommende forsøger at ringe til dig.
  • Du modtager ikke beskeder fra det pågældende nummer.