Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Gesprekken opnemen

Belangrijk: Hoe deze functie werkt, hangt af van het type account dat je hebt. Meer informatie over accounttypen voor Google Voice

Opmerking: Gesprekken opnemen zonder toestemming van alle gesprekspartners is in sommige rechtsgebieden niet legaal.

Beheerde Google Workspace-accounts

Als je een Google Workspace-account hebt dat wordt beheerd door je werk of school, heb je de juiste Google Voice-licentie nodig om gesprekken te kunnen opnemen.

On demand opnemen

1. Tik als je zo ver bent op Opnemen.
  2. Voice speelt voor alle deelnemers een mededeling af dat de opname is gestart.
  3. Tik op Opname stoppen om de opname te stoppen.
  4. Voice speelt voor alle deelnemers een mededeling af dat de opname is gestopt.
    • Als je ophangt, wordt de opname ook gestopt.

Automatisch opnemen

Als je Google Workspace-beheerder heeft ingesteld dat alle gesprekken worden opgenomen, speelt Voice aan het begin van het gesprek voor alle deelnemers een mededeling af dat de opname is gestart.

Persoonlijke Google-accounts

Als je een persoonlijk Google-account hebt dat niet hoort bij een Google Workspace-account dat wordt beheerd door je werk of school, kun je een inkomend gesprek opnemen met de nummers op het toetsenblok van je telefoon.

Schakel eerst de belopties van Voice in:
  1. Open de Voice-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu and then Instellingen.
  3. Schakel bij Gesprekken de optie Opties voor inkomende gesprekken in.
Een gesprek opnemen

Opmerking: Alle deelnemers moeten aanwezig zijn in het gesprek voordat je de opname kunt starten.

1. Neem op wanneer je Google Voice-nummer wordt gebeld.
  2. Tik op 4 om de opname te starten. Alle deelnemers horen een mededeling dat de opname is gestart.
  3. Tik op 4 om de opname te stoppen. Alle deelnemers horen een mededeling dat de opname is beëindigd.
    • Als je ophangt, wordt de opname ook gestopt.

Je vindt je opnamen op het tabblad Gesprekken. Je kunt opnamen downloaden op je computer via het menu in de opname van het gesprek.