Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Een voicemailbegroeting instellen of wijzigen

Je kunt een aangepaste begroeting opnemen voor je voicemail of de standaardbegroeting voor Google Voice gebruiken. Neem tot wel tien voicemailbegroetingen op en selecteer de begroeting die je bellers wilt laten horen.

Een nieuwe begroeting opnemen

Als u de Google Voice-app gebruikt, kunt u een begroeting van maximaal drie minuten opnemen. Als u de begroeting opneemt via Safari, kan deze maximaal één minuut duren. Als u geen nieuwe begroeting opneemt, horen bellers de standaardbegroeting.

Zo neemt u een nieuwe begroeting op:

1. Open de Google Voice-app .
  2. Tik linksboven op Menu Menuen dan Instellingen.
  3. Tik in het gedeelte Voicemail op Voicemailbegroeting.
  4. Tik op Een begroeting opnemen.
  5. Tik op Opnemen Opnemen.
  6. Neem de begroeting op. Tik als u klaar bent op Stoppen Stoppen.
  7. Kies wat u met de opname wilt doen:
    •  Tik op Afspelen Afspelen als u de opname wilt beluisteren.
    • Tik op Opnieuw opnemen als u een nieuwe begroeting wilt opnemen.
    • Tik op Opslaan om de begroeting op te slaan. Voer een naam in voor de nieuwe begroeting en tik op Opslaan.

De begroeting wijzigen:

Een andere begroeting gebruiken die u al heeft opgenomen of terugschakelen naar de standaardbegroeting:

1. Open de Google Voice-app .
  2. Tik linksboven op Menu Menuen dan Instellingen.
  3. Tik in het gedeelte Voicemail op Voicemailbegroeting.
  4. Tik naast de begroeting die u wilt gebruiken op Meer Meeren dan Instellen als actief.