Indtal eller skift telefonsvarerhilsen

Du kan optage en tilpasset telefonsvarerhilsen eller bruge standardhilsnen. Du kan optage op til 10 telefonsvarerhilsner og vælge den, som de personer, der ringer, skal høre.

Optag en ny hilsen

Hvis du ikke optager en ny hilsen, vil de personer, der ringer, høre standardhilsnen.

1. Åbn appen Voice Google Voice på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Telefonsvarerhilsen i sektionen Telefonsvarer.
  4. Tryk på Optag en hilsen.
  5. Tryk på Optag Optag.
  6. Optag din hilsen, og tryk derefter på Stop Stop.
  7. Vælg, hvad du vil gøre med optagelsen.
    • Lyt til optagelsen: Tryk på Afspil Afspil.
    • Erstat optagelsen: Tryk på Optag igen.
    • Gem optagelsen: Tryk på Gem. Giv den nye hilsen et navn, og tryk derefter på Gem.

Du kan optage en hilsen, der er op til 3 minutter lang.

Skift din hilsen

Hvis du vil bruge en anden hilsen, du allerede har optaget, eller skifte tilbage til standardhilsnen:

1. Åbn appen Voice Google Voice på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Telefonsvarerhilsen i sektionen Telefonsvarer.
  4. Tryk på Mere Mere ud for den hilsen, du vil bruge og derefter Angiv som aktiv.