Indtal eller skift telefonsvarerhilsen

Du kan optage en tilpasset telefonsvarerhilsen eller bruge standardhilsnen. Du kan optage op til 10 telefonsvarerhilsner og vælge den, som de personer, der ringer, skal høre.

Optag en ny hilsen

Hvis du ikke optager en ny hilsen, vil de personer, der ringer, høre standardhilsnen.

Bemærk! Du kan ikke optage en telefonsvarerhilsen med Internet Explorer.

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Telefonsvarer til venstre.
  4. Klik på Optag en hilsen i sektionen Aktiv hilsen.
  5. Klik på Optag Optag.
  6. Optag din hilsen, og klik derefter på Stop Stop.
  7. Vælg, hvad du vil gøre med optagelsen.
    • Lyt til optagelsen: Klik på Afspil Afspil.
    • Erstat optagelsen: Klik på Optag igen.
    • Gem optagelsen: Klik på Gem. Giv den nye hilsen et navn, og klik derefter på Gem.

Du kan optage en hilsen, der er op til 3 minutter lang.

Skift din hilsen

Hvis du vil bruge en anden hilsen, du allerede har optaget, eller skifte tilbage til standardhilsnen:

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Telefonsvarer til venstre.
  4. Klik på Administrer alle hilsner i sektionen Aktiv hilsen.
  5. Klik på Mere ud for den hilsen, du vil bruge Mere og derefter Angiv som aktiv.

Tænd din mikrofon

Hvis du vil optage en ny hilsen, skal din browser lade Google Voice bruge din computers mikrofon.