Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Konfiguration af Google Voice

Denne artikel er til brugere. Hvis du er administrator, skal du gå til Konfigurer Voice til din organisation.

Med Google Voice får du et telefonnummer til opkald, sms-beskeder og talebeskeder. Du kan bruge dette nummer til at foretage indenrigs- og udlandsopkald via din webbrowser og dine mobilenheder. Hvis du befinder dig i USA, kan du vælge dit eget nummer.

Ud over at bruge Google Voice til opkald, sms-beskeder og talebeskeder kan du også:

• Læse transskriptioner af talebeskeder i din indbakke og søge i dem som mails.
  • Tilpasse telefonsvarerhilsner.
  • Foretage udlandsopkald til lave takster.
  • Få beskyttelse mod spamopkald og -beskeder.
  • Blokere uønskede opkald.
  • Screene opkald, før du svarer.

Google Voice gemmer og behandler dine oplysninger om opkald, sms-beskeder og talebeskeder.

Tilmeld dig Google Voice, og få dit nummer

Vigtigt! Google Voice tilbyder ikke 1-800-numre.

1. Download Voice-appen.
  2. Åbn appen Voice .
  3. Log ind på din konto.
  4. Gennemgå servicevilkårene og privatlivspolitikken efterfulgt af Tryk på Acceptér.
  5. Tryk på Søg for at vælge dit Google Voice-nummer.
  • Du kan søge efter by eller områdenummer. Hvis der ikke er tilgængelige numre i dit område, kan du prøve en by eller et områdenummer i nærheden.
  1. Tryk på Vælg ud for det relevante nummer.
  2. Følg vejledningen på skærmen.

Når du har konfigureret Google Voice, kan du tilknytte et andet telefonnummer. Få flere oplysninger om at konfigurere telefoner.

Priser og tilgængelighed

• Når du ringer fra USA, er næsten alle Google Voice-opkald til USA og Canada gratis.
  • Nogle opkald til bestemte telefonnumre i USA og Canada koster 1 cent pr. minut (USD).
  • Opkald uden for USA kan foretages til lave takster.