Kom godt i gang med Voice

Hvis du vil se oplysninger om en konto, der administreres af dit arbejde eller din skole, skal du logge ind på din G Suite-konto.

Med Google Voice får du et gratis telefonnummer til opkald, sms-beskeder og talebeskeder. Du kan bruge apps på smartphones og computere, og du kan knytte dit nummer til et vilkårligt mobil- eller fastnetnummer.

Hvad du kan gøre med Voice

• Sende sms-beskeder fra din computer eller mobiltelefon
  • Læse dine talebeskeder og søge i dem som mails
  • Tilpasse telefonsvarerhilsner til familie og venner
  • Foretage udlandsopkald til lave priser
  • Blive beskyttet mod spamopkald, blokere uønskede opkald og udvælge opkald, inden du svarer

Voice gemmer og behandler oplysninger om dine opkald, sms-beskeder og talebeskeder for at tilbyde disse tjenester.

Begynd at bruge Voice

Først og fremmest skal du bruge:

• En Google-konto
  • Et amerikansk telefonnummer, der kan viderestille opkald, efter de har ringet
    • Bemærk! Visse udbydere af VoIP-telefonnumre tillader ikke betinget viderestilling af opkald
  • En computer eller smartphone med internetadgang (til tilmelding)

Derefter skal du tilmelde dig på voice.google.com eller downloade Google Voice-appen på din mobilenhed.

Priser og tilgængelighed

Voice er kun tilgængeligt i USA. Hvis du er uden for USA, kan du foretage opkald med Hangouts.

• Næsten alle Google Voice-opkald til USA og Canada er gratis, når du ringer fra USA.
  • Det koster 1 cent i minuttet (USD) at ringe til nogle få områder i USA og Canada eller den anførte takst i din lokale valuta.
  • Opkald til lande uden for USA kan foretages til lave takster.