Konfigurer Voice

Denne artikel er til brugere. Hvis du er administrator, skal du gå til Konfigurer Voice til din organisation.

Hvis du vil se oplysninger om en konto, der administreres af dit arbejde eller din skole, skal du logge ind på din Google Workspace-konto.

Med Google Voice får du et gratis telefonnummer til opkald, sms-beskeder og talebeskeder. Du kan bruge apps på smartphones og computere, og du kan knytte dit nummer til et vilkårligt mobil- eller fastnetnummer.

Hvad du kan gøre med Voice

• Sende sms-beskeder fra din computer eller mobiltelefon
  • Læse dine talebeskeder og søge i dem som mails
  • Tilpasse telefonsvarerhilsner til familie og venner
  • Foretage udlandsopkald til lave priser
  • Blive beskyttet mod spamopkald, blokere uønskede opkald og udvælge opkald, inden du svarer

Voice gemmer og behandler oplysninger om dine opkald, sms-beskeder og talebeskeder for at tilbyde disse tjenester.

Hvad du skal have for at bruge Voice

• En Google-konto
  • En computer eller mobiltelefon med internetadgang (til tilmelding)
  • Et amerikansk telefonnummer, der kan viderestille et opkald, efter det har ringet
    • Bemærk! Visse udbydere af VoIP-telefonnumre tillader ikke betinget viderestilling af opkald

Priser og tilgængelighed

Voice er kun tilgængeligt i USA. Hvis du er uden for USA, kan du foretage opkald med Hangouts.

• Næsten alle Google Voice-opkald til USA og Canada er gratis, når du ringer fra USA.
  • Det koster 1 cent i minuttet (USD) at ringe til nogle få områder i USA og Canada eller den anførte takst i din lokale valuta
  • Opkald til lande uden for USA kan foretages til lave takster.

Tilmeld dig Voice, og få dit nummer

Sørg for, at telefonen er tændt, og du kan modtage sms-beskeder. Vi sender en sms-besked med en kode til din telefon for at tjekke det.

1. Download Google Voice-appen på din Android-enhed.
  2. Åbn appen Voice "".
  3. Log ind på din Google-konto.
  4. Tryk på Fortsæt når du har gennemgået servicevilkårene og privatlivspolitikken.
  5. Tryk på Søg for at vælge dit Voice-nummer.
    • Find et nummer ved at søge efter by eller områdenummer. Voice tilbyder ikke 1-800-numre.
    • Hvis der ikke er nogen tilgængelige numre i det ønskede område, kan du prøve et sted i nærheden.
  6. Tryk på Vælg ud for det ønskede nummer. Følg vejledningen.

Når du har konfigureret Voice, kan du tilknytte et andet telefonnummer. Få flere oplysninger om at konfigurere telefoner.