Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Aangepaste gespreksdoorschakeling gebruiken met Google Voice

Beheer je gespreksinteracties efficiënter. Wat je kunt doen:

• Gesprekken van specifieke contacten doorschakelen naar je gekoppelde telefoonnummers of rechtstreeks naar voicemail.
  • Aangepaste voicemailbegroetingen afspelen voor bepaalde contacten.
  • Gesprekken van specifieke contacten screenen.

Voordat je begint

Je kunt regels bekijken op een mobiel apparaat. Ga op een computer naar voice.google.com om regels te maken, te bewerken of te verwijderen.

Regels bekijken

Belangrijk: Ga op een computer naar voice.google.com om regels te maken, te bewerken of te verwijderen.

Je kunt regels bekijken op je mobiele apparaat.

1. Open de Google Voice-app .
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik onder Aangepaste gespreksdoorschakeling op Regels beheren.

Meer informatie over regels

Regels worden toegepast op een contact of contactgroep in de volgorde die wordt vermeld op de pagina Regels beheren. Als een contact meerdere regels heeft, wordt alleen de eerste regel in de lijst toegepast.

Zo zet je de regels in een bepaalde volgorde:

1. Ga op een computer naar Google Voice.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen .
  3. Klik links op Gesprekken.
  4. Klik onder Aangepaste gespreksdoorschakeling op Regels beheren.
  5. Klik naast de regel op Meer acties Meer.
  6. Selecteer een optie:
    • Omhoog verplaatsen in de lijst
    • Omlaag verplaatsen in de lijst