Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Brug tilpasset viderestilling af opkald med Google Voice

Administrer dine opkaldsinteraktioner mere effektivt. Du kan:

• Viderestille opkald fra bestemte kontakter til dine tilknyttede telefonnumre eller direkte til telefonsvareren.
  • Afspille tilpassede telefonsvarerhilsner for bestemte kontakter.
  • Vælge at screene opkald fra bestemte kontakter.

Før du går i gang

Du kan se regler på en mobilenhed. Du kan oprette, redigere eller slette regler på voice.google.com på en computer.

Opret en regel

1. Gå til Google Voice på en computer.
  2. Klik på Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Opkald til venstre.
  4. Klik på Opret en regel under "Tilpas viderestilling af opkald".
  5. Angiv de kontakter, du vil oprette en regel for. Søg efter kontakter eller kontaktetiketter i søgefeltet.
  6. Tilpas reglen. Du kan viderestille opkald til et eller flere af dine tilknyttede numre eller direkte til telefonsvareren, afspille en tilpasset telefonsvarerhilsen og screene opkald.
  7. Klik på Gem.

Tip! Du kan administrere kontakter og kontaktetiketter på contacts.google.com. Hvis du ændrer en persons telefonnummer i Google Kontakter, skal du opdatere dine regler for det nye nummer.

Tilpas en regel

Du kan føje funktioner til regler for enkeltpersoner eller gruppekontakter.

Viderestil opkald til tilknyttede numre

Du kan viderestille opkald til dine tilknyttede telefonnumre.

1. Opret en regel, eller rediger en eksisterende.
  2. Klik på Viderestil opkald under "Gør følgende".
  3. Under "Viderestil til disse numre" skal du vælge det tilknyttede nummer, som du vil bruge til at modtage opkald fra kontakten eller kontaktgruppen.
  4. Klik på Gem forneden.

Tip! Enheder ringer, hvis de er aktiveret under "Mine enheder" i dine indstillinger for kontoniveau.

Viderestil opkald til telefonsvarer

Du kan viderestille opkald fra bestemte kontakter direkte til telefonsvareren.

1. Opret en regel, eller rediger en eksisterende.
  2. Klik på Send til telefonsvarer under "Gør følgende".
  3. Klik på Gem forneden.

Afspil en tilpasset telefonsvarerhilsen

Du kan afspille tilpassede telefonsvarerhilsner for visse kontakter.

1. Opret en regel, eller rediger en eksisterende.
  2. Vælg en telefonsvarerhilsen under "Hvis opkaldet ikke besvares, skal denne telefonsvarerhilsen afspilles".
  3. Klik på Gem forneden.

Screen opkald

1. Opret en regel, eller rediger en eksisterende.
  2. Vælg en indstilling for screening under "Screen opkaldet":
    • Klik på Ingen præference for at lade Google Voice bestemme, hvorvidt opkaldet skal screenes.
    • Klik på Screen altid for at høre navnet på den, der ringer, før du besvarer opkaldet.
    • Klik på Screen aldrig for at deaktivere screening.
  3. Klik på Gem forneden.

Rediger en regel

1. Gå til Google Voice på en computer.
  2. Klik på Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Opkald til venstre.
  4. Klik på Administrer regler under "Tilpas viderestilling af opkald".
  5. Klik på Rediger regel Rediger ud for reglen.
  6. Hvis du vil tilføje eller slette regler for kontakter eller kontaktgrupper, skal du klikke på Skift ud for navnet.
  7. Klik på Gem forneden.

Slet en regel

1. Gå til Google Voice på en computer.
  2. Klik på Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Opkald til venstre.
  4. Klik på Administrer regler under "Tilpas viderestilling af opkald".
  5. Ud for reglen skal du klikke på Flere handlinger Mereefterfulgt af Slet efterfulgt af Slet.

Få flere oplysninger om regler

Regler anvendes for en kontakt eller en kontaktgruppe i den rækkefølge, der vises på siden "Administrer regler". Hvis en kontakt har flere regler, er det kun den første regel på listen, der anvendes.

Sådan omarrangerer du reglerne i en bestemt rækkefølge:

1. Gå til Google Voice på en computer.
  2. Klik på Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Opkald til venstre.
  4. Klik på Administrer regler under "Tilpas viderestilling af opkald".
  5. Klik på Flere handlinger Mere ud for reglen.
  6. Vælg en af mulighederne:
    • Flyt op på listen.
    • Flyt ned på listen.