Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Få flere oplysninger om fordelene ved Google Voice til virksomheder

Der er mange funktioner i Google Voice, der kan skabe værdi for din virksomhed. En virksomhedskonto er ofte bedre egnet til din arbejdsdag end en personlig konto. Sammenlign funktioner efter kontotype.

Få flere oplysninger om, hvem der er kvalificeret til at få et tilpasset Google Voice-telefonnummer

Hvis du bor i et af disse lande, kan du få tilpassede telefonnumre til din virksomhed:

• Belgien
  • Canada
  • Danmark
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Irland
  • Italien
  • Nederlandene
  • Portugal
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA

Få flere oplysninger om funktioner til Google Voice til virksomheder

Når du abonnerer på Google Workspace, får du adgang til disse Google Voice-funktioner:

• Automatiske assistenter: Du kan oprette et menusystem, der sender opkald til de rette personer eller afdelinger i din organisation.
  • Opkaldsviderestilling: Du kan viderestille et opkald til et andet nummer fra din computer eller mobilenhed.
  • Integration med Google Kalender og Google Meet: Du kan bruge Google Voice med andre Google-apps. Du kan f.eks. vælge at sende opkald direkte til telefonsvareren, når din kalender viser, at du ikke er til stede.
  • Ejerskab af telefonnummer: Når medarbejderne forlader virksomheden, forbliver deres telefonnumre hos virksomheden.
  • Opkaldsgrupper: Opkaldsgrupper er tilgængelige for organisationer i betaprogrammet. Med ringegrupper kan medlemmer af din organisation besvare opkald fra et enkelt Google Voice-telefonnummer.
  • Transskription af talebeskeder: Dine talebeskeder transskriberes automatisk i Google Voice.

Få flere oplysninger om funktioner i Google Voice til virksomheder.

Få flere oplysninger om Google Workspace-abonnementer

Vigtigt! Hvis du vil bruge Google Voice-funktioner, skal du abonnere på Google Voice til virksomheder, som koster 10 USD pr. bruger om måneden, og på Google Workspace.

Prisen på Google Workspace 6 USD pr. bruger om måneden og inkluderer følgende:

• En annoncefri Gmail-konto med din virksomheds domænenavn, f.eks. susan@eksempel.com
  • Ejerskab af medarbejdernes konti
  • Support via telefon, mail eller chat døgnet rundt
  • Op til ubegrænset lagerplads i Gmail og på Google Drev
  • Administration af mobilenheder
  • Avancerede sikkerheds- og administrationsindstillinger

Relaterede ressourcer

Om typer af Google Voice-konti