Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Inloggen bij Google Voice

Log in bij Google Voice om nieuwe sms'jes te lezen, je voicemail te beluisteren, je belgeschiedenis weer te geven, nieuwe berichten te verzenden of je instellingen te updaten.

Weet je niet zeker welk Google-account je moet gebruiken? Bekijk je accountgegevens.

Inloggen bij Voice

1. Open de Voice-app op uw Android-apparaat.
  2. Als u meer dan één account heeft geactiveerd in de Voice-app, kunt u overschakelen naar een ander account:
    1. Tik rechtsboven op uw profielfoto of initialen.
    2. Tik op het account waarnaar u wilt overschakelen.

U kunt meer dan één account in de Voice-app hebben, maar u kunt het telefoonnummer van uw apparaat maar aan één account koppelen. Meer informatie over het instellen van telefoons om gesprekken te ontvangen.