Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Inloggen bij Google Voice

Log in bij Google Voice om nieuwe sms'jes te lezen, je voicemail te beluisteren, je belgeschiedenis weer te geven, nieuwe berichten te verzenden of je instellingen te updaten.

Weet je niet zeker welk Google-account je moet gebruiken? Bekijk je accountgegevens.

Inloggen bij Voice

1. Ga op je computer naar voice.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Inloggen.
  3. Geef je Google-accountgegevens op.
  4. Tik op Volgende.
Belangrijk: Als je gesprekken wilt ontvangen op je computer, moet je voice.google.com open hebben. In de Chrome-browser kun je het Voice-tabblad vastzetten zodat het geopend blijft. Klik met de rechtermuisknop op het tabblad en klik op Tabblad vastzetten.

Uitloggen bij Voice

Je kunt uitloggen bij Voice door uit te loggen van je Google-account.

1. Ga op je computer naar voice.google.com.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Klik op Uitloggen.