Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Portér dit Google Voice-nummer

Se det samme indhold på français Deutsch italiano

• Disse oplysninger gælder kun for personlige Google Voice-konti.
  • Hvis du har en Google Voice til Google Workspace-konto, der administreres af dit arbejde eller din skole, skal du kontakte din administrator for at portere dit nummer.
  • Hvis du er Google Workspace-administrator og vil portere din organisations telefonnumre, skal du gå til Portér virksomhedsnumre til Voice for Google Workspace.
  • En konto tilhørende en mindreårig kan ikke sende en porteringsanmodning for den pågældende konto.

Portér dit mobilnummer til en personlig Google Voice-konto

Bemærk! Du kan ikke portere dit mobilnummer til en Google Voice-konto, der administreres af dit arbejde eller din skole.

Vigtigt! Det er ikke alle mobilnumre, der kan porteres til Google Voice.

• Verizon, AT&T og Google Fi er mobilselskaber, der opkræver et gebyr på 20 USD for at portere dit mobilnummer til Google Voice. Få flere oplysninger om, hvordan du overfører dit nummer mellem Google Voice og Google Fi.
  • Opsig ikke dit telefonabonnement, før Google Voice underretter dig om, at porteringen er udført. Vi sender en besked med en kode til dig for at verificere porteringen. Hvis du foretrækker det, kan vi ringe til dig med koden.
  • Når nummerporteringen er udført, opsiger din tjenesteudbyder din telefontjeneste. Hvis du har flere numre på kontoen, skal du kontakte tjenesteudbyderen først for at få oplysninger om deres politikker. Hvis du vil beholde abonnementet og få et nyt mobilnummer, skal abonnementet godkendes af tjenesteudbyderen.
  • Brugere, der er bosiddende i USA:
    • Er begrænset til porteringsanmodninger med et aktivt amerikansk mobiltelefonnummer
    • Skal foretage og opdatere deres porteringsanmodninger i USA

Før du begynder

Du skal bruge dit kontonummer og din pinkode for at finde din faktureringskonto hos din nuværende udbyder, før du kan udføre din porteringsanmodning.

Portér dit nummer

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Gå til sektionen "Konto".
  4. Klik på Portér et nummer under "Portér et nummer til Google Voice".
  5. Klik på Kom godt i gang.
  6. Angiv det nummer, du vil portere.
  7. Du får en besked med en 6-cifret kode. Hvis du foretrækker det, kan du få koden på din telefon. Brug ikke:
  • Forkortelser i adresser
  • Nogen specialtegn

Tip! Ved postboksadresser skal du først angive nummeret på din postboks.

1. Hvis dit nummer kan porteres, bliver du bedt om at angive oplysninger om dit mobilselskab. Du kan se kontooplysningerne på din faktura eller dit mobilselskabs website.
  2. Gennemgå porteringsanmodningen. Klik på Næste for at fortsætte til betaling via Google Pay.
    • Hvis alle trin lykkes, sender vi dig en mail med en detaljeret kvittering.

Det kan tage op til 48 timer at portere et telefonnummer. Det kan tage op til 3 hverdage at overføre beskeder til dit Voice-nummer.

Hvis nummerporteringen går i stå eller bliver forsinket, og du har brug for hjælp, kan du kontakte Google Voice-support.

Spor porteringsstatussen

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Se din status i sektionen "Konto".
    • Hvis du ikke kan finde "Se din status", skal du sende din porteringsanmodning igen.
  4. Hvis kontooplysningerne er bekræftet, viser det den anslåede porteringstid.
    • Hvis kontooplysninger ikke er bekræftet, kan du redigere og opdatere dem.
Modtag opkald på din telefon, efter at du har porteret nummeret

Når dit nummer er porteret, fjernes det automatisk fra dit mobilselskab, og dit abonnement bliver muligvis opsagt. Google Voice tilbyder ikke mobilabonnementer. Kontakt dit mobilselskab for at få et nyt nummer, så du kan beholde dit abonnement eller tegne et nyt.

Sådan kan du modtage Google Voice-opkald på din telefon igen:

1. Tegn et nyt mobilabonnement, og få et nyt nummer.
  2. Føj det nye nummer fra dit mobilabonnement til din Google Voice-konto som et tilknyttet nummer.

Alle disse handlinger kan medføre gebyrer eller lave nye abonnementsaftaler hos et andet mobilselskab. Forhør dig hos det pågældende mobilselskab først.

Behold dit oprindelige Google Voice-nummer

Der følger et oprindeligt telefonnummer med din Google Voice-konto. Inden for 90 dage, efter du har porteret dit personlige telefonnummer, kan du:

• Vælge at beholde dit oprindelige Google Voice-nummer som et sekundært nummer til det telefonnummer, du har porteret ind. Ellers fjernes det oprindelige Google Voice-nummer.
  • Modtage opkald og sms-beskeder på begge numre. Når du har gjort dit sekundære nummer permanent, kan du vælge, hvilket nummer du vil foretage opkald og sende beskeder fra.

Når du har porteret dit Google Voice-nummer:

• Indgående opkald og beskeder til dit gamle nummer videresendes til din Google Voice-konto i 90 dage.
  1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Log ind med den Google-konto, du brugte til at registrere dit nummer.
  3. Klik på Indstillinger øverst i højre hjørne.
  4. Klik på Opkald til venstre.
  5. Under "Vis nummer for udgående opkald" skal du vælge det telefonnummer, du vil foretage opkald og sende beskeder fra.
Annuller en nummerportering

Hvis porteringsprocessen går i stå eller bliver forsinket, kan du muligvis annullere processen. Hvis du annullerer, får du gebyret på 20 USD tilbage.

1. Hvis der opstår et problem, sender Google Voice-teamet dig en mail med besked om, at der er opstået et problem.
  2. Klik på Log ind på Google Voice i mailen.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  4. Klik på Se din status i sektionen "Konto".
  5. Vælg Annuller min anmodning om portering.
    • Hvis anmodningen kan annulleres, modtager du en bekræftelse. Klik på Ja for at bekræfte din anmodning om annullering.
    • Hvis det ikke er muligt at annullere anmodningen, får du besked om det. Efter nummerportene til Voice kan du låse nummeret op og portere det ud til en anden tjenesteudbyder.

Hvis du oplever andre problemer, kan du kontakte Google Voice-support.

Portér dit Google Voice-nummer ud til et andet mobilselskab

Hvis du vil flytte dit nummer ud af Google Voice, skal du først låse nummeret op. Derefter skal du kontakte dit mobilselskab og fortælle dem, at du vil portere et nummer til deres tjeneste. Samarbejd med dem, indtil porteringen er udført.

Når du låser dit Google Voice-nummer op, koster det 3 USD. Hvis dit nummer oprindeligt blev porteret ind fra et andet mobilselskab, skal du ikke betale noget.

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Gå til sektionen "Konto".
  4. Klik på Lås op under det Google Voice-nummer, du vil portere ud.
  5. Gennemfør betalingen med din Google-konto.
  6. Bed dit mobilselskab om at portere dit nummer til deres tjeneste.
  7. Hvis processen gennemføres, vises meddelelsen "Nummeret er låst op" nederst til venstre.

Tips!

• Hvis dit mobilselskab anmoder om dit kontonummer og din pinkode, skal du angive dit 10-cifrede Google Voice-telefonnummer og den pinkode, du bruger til at få adgang til din Google Voice-telefonsvarer.
  • Visse tredjepartstjenester accepterer muligvis ikke telefonnumre, der stammer fra Google Voice. Det gælder også, efter de er porteret til Google Fi Wireless. Vi anbefaler, at du kontakter eventuelle berørte tredjepartsudbydere, hvis dette problem skulle opstå.
  • Dit Google Voice-nummer kan forstyrre porteringsanmodningen.
  • Slet ikke Google Voice-nummeret, når porteringen af det er påbegyndt hos det mobilselskab, som nummeret porteres til.
Lås dit nummer igen

Hvis du beslutter dig for ikke at portere dit Google Voice-nummer, kan du låse det igen.

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Find det Google Voice-nummer, du vil låse igen, i sektionen "Konto".
  4. Klik på Låsog derefter Ja.
  5. Når handlingen er udført, kan du se "Nummeret er låst" nederst til venstre.

Du kan altid låse dit nummer op igen uden beregning.

Fejlen "Can't relock your number" [Dit nummer kan ikke låses igen]
Du kan ikke låse dit telefonnummer igen, hvis et mobilselskab som f.eks. Verizon eller AT&T allerede har fortalt os om den portering, du har anmodet om.

Hvis porteringen af dit nummer ikke virker

Hvis du får en fejlmeddelelse vedrørende din porteringsanmodning, kan du prøve nedenstående fejlfindingstrin.

• Inden anmodningen om nummerportering skal du sørge for, at nummeret er låst op.
  • Hvis anmodningen allerede er sendt, skal du annullere den og lave en ny porteringsanmodning.
  • Ryd cache og cookies. Vent 24 timer, og prøv igen.
  • Annuller alle andre porteringsanmodninger hos dit mobilselskab.
  • Dobbelttjek dit kontonummer og din pinkode.
  • Brug det trådløse nummer, hvis du har integreret fakturering hos mobilselskabet.
  • Brug ikke forkortelser eller specialtegn.
  • Sørg for, at dine oplysninger er stavet korrekt.
  • Når du angiver din faktureringsadresse, skal du sørge for at indtaste numeriske værdier først.
  • Hvis du er med i et familieabonnement, skal du bruge kontoejerens oplysninger.

Fejlen "Couldn't transfer your number" [Dit nummer kunne ikke overføres]

Hvis din nummerportering ikke udføres, sender Google en mail og forklarer, hvad du skal gøre.

Notifikationen "Carrier info doesn't match" [Mobilselskabets oplysninger stemmer ikke overens]

De kontooplysninger, som du angiver, når du starter nummerporteringen, skal være helt nøjagtige.

Hvis en nummerportering ikke udføres, skyldes det ofte, at kontooplysningerne er forkerte. Din portering fungerer f.eks. ikke med et forkert stavet navn, en forkert faktureringsadresse eller en forkert pinkode.

Du har mulighed for at angive dine oplysninger og prøve igen. Her er der et par ting, du bør tjekke:

• Sørg for, at der ikke er nogen stavefejl.
  • Kontonumre er svære at finde, og det er nemt at glemme sin pinkode. Kontakt dit tidligere mobilselskab. De skulle gerne kunne levere disse oplysninger.
  • Prøv at angive dit kontonummer uden at bruge bindestreger.
  • Du skal som regel angive kontoejerens oplysninger. Hvis du er med i et familieabonnement, kan du finde ud af, hvem der er angivet som kontoejer.

Oplysninger, som kræves af udbydere

Verizon

• Det Verizon-nummer, du vil portere.
  • Kontoindehaverens navn.
  • Dit Verizon-kontonummer.
    • Normalt et 10- eller 14-cifret tal med formateringen 000000000-00000.
    • Undlad at bruge bindestreg, når du angiver dit kontonummer.

I nogle tilfælde:

• Kan du blive bedt om at angive pinkoden til din konto. Dette er normalt et 4-cifret tal.
  • Skal der bruges en overførselspinkode. Dette er et 6-cifret tal.

Hvis du ikke kan finde disse oplysninger, kan du tjekke et nyligt kontoudtog eller kontakte Verizon-supporten.

AT&T

• Det AT&T-nummer, du vil portere.
  • Kontoindehaverens navn.
  • Dit AT&T Wireless-kontonummer. Gyldige kontonumre er på 8, 9, 10, 12 eller 15 cifre. De mest almindelige er på 9 eller 12 cifre.
  • I nogle tilfælde kan du blive bedt om at angive pinkoden til din AT&T-konto.
  • Hvis du har en forudbetalt eller GoPhone-konto, skal du kontakte AT&T-supporten for at få dit trådløse kontonummer.
Hvis du ikke kan finde disse oplysninger, kan du tjekke et nyligt kontoudtog eller kontakte AT&T-supporten.

T-Mobile

• Det T-Mobile-nummer, du vil portere.
  • Kontoindehaverens navn.
  • Dit T-Mobile-kontonummer.
  • Et kontonummer med efterbetaling er normalt et 9-cifret tal, men det kan være på 9, 11, 12 eller 15 cifre.
  • Et kontonummer med forudbetaling er dit 11-cifrede telefonnummer (1 + områdenummer + nummer).

Hvis du har problemer med at finde disse oplysninger, kan du tjekke et nyligt kontoudtog eller kontakte T-Mobile-supporten.

Sprint

• Det Sprint-nummer, du gerne vil portere.
  • Kontoindehaverens navn.
  • Dit Sprint-kontonummer (normalt et 9-cifret tal).
  • Din Sprint-adgangskode (som regel et 6- til 10-cifret tal).

Hvis du har problemer med at finde disse oplysninger, kan du tjekke et nyligt kontoudtog eller kontakte Sprint-supporten.

US Cellular

Dit US Cellular-kontonummer, som enten er kontonummeret eller kunde-id'et på din faktura. Hvis du har problemer med at finde disse oplysninger, kan du kontakte US Cellular-supporten.

Andre mobilselskaber

Republic Wireless, Cricket, Metro PCS og andre mobilselskaber kræver forskellige oplysninger for at portere dit nummer. I de fleste tilfælde kan du finde disse oplysninger på din faktura.

Du skal bruge følgende:

• Det telefonnummer, du vil portere.
  • Kontoejerens navn.
  • Kontonummeret fra dit nuværende mobilselskab.
  • Pinkoden eller adgangskoden til kontoen. Nogle mobilselskaber kræver disse oplysninger for at kunne bekræfte, at du ejer nummeret. Google bruger kun disse oplysninger til porteringen. Google opbevarer eller bruger ikke disse oplysninger til andre formål.
  • Kontoejerens virksomhedsadresse.

Få yderligere hjælp

Du kan gennemgå dine spørgsmål med Google Voice-eksperter via hjælpeforummet i Hjælp til Google Voice.

Relateret ressource