Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Exportera din data från Voice

Du kan exportera och ladda ned din data från Google Voice. Du kan ladda ned data som inte har raderats. Du kan också skapa ett arkiv för att spara dina objekt eller använda data i en annan tjänst. Läs mer om att ladda ned data.

Exporterad data från Voice inkluderar:

• Samtalsloggar
  • Sms
  • Meddelanden och transkriptioner från röstbrevlåda
  • Hälsningar i röstbrevlåda
  • Faktureringshistorik
  • Google Voice-nummer
  • Adress för nödsamtal

Om du använder ett jobb- eller skolkonto kan det hända att viss data inte går att ladda ned. Om du är avancerad administratör för Google-domänen kan du ladda ned eller migrera organisationens data. Läs mer om hur du exporterar Google Workspace-data.